неділя, 17 серпня 2014 21:29

"Динамо" обіграло "Іллічівець", Кравець оформив хет-трик

"Динамо" обіграло "Іллічівець", Кравець оформив хет-трик
Артем Кравець uk.wikipedia.org

Київське "Динамо" перемогло маріупольський "Іллічівець" з рахунком 4:1 у матчі 4-го туру прем'єр-ліги України. Поєдинок пройшов на "Олімпійському" у Києві. Номінальним господарем була команда Миколи Павлова. Нагадаємо, всі свої домашні матчі "Іллічівець" провів на виїзді через небажання команд їхати у нестабільний регіон.

Поєдинок традиційно розпочався з виконання гімну України. Навіть один із асистентів головного арбітра матчу Юрія Мосейчука приклав праву руку до серця.

Відзначимо, що у рамку воріт "Динамо" повернувся капітан Олександр Шовсковський. У попередньому матчі проти "Олімпіка" зіграв тезка Рибка. Також з перших хвилин у старті киян вийшов Денис Гармаш.

Рахунок у матчі вже на 6-й хвилині відкрив Артем Кравець. Нападнику вдалося розпечатати ворота Євгена Гальчука з другої спроби.

На 24-й хвилині "Іллічівець" мав хороший шанс зрівняти рахунок, коли Андрій Тотовицький пробивав головою після виконання кутового, але м'яч пройшов поруч зі стійкою.

У другому таймі "Динамо" знову змусило Гальчука витягати м'яч із сітки своїх воріт. На 54-й хвилині забив Олег Гусєв з передачі Дениса Гармаша.

За чотири хвилини Кравець оформив дубль. Артем забив головою у падінні після навісу Макаренка.

На 65-й хвилині Сергій Яворський, який тільки вийшов на поле, скористався помилкою Шовковського на виході і ударом головою відправив м'яч у ворота.

Крапку у поєдинку поставив Кравець. Свій третій гол у матчі Артем забив у порожні ворота на 87-й хвилині. Перед тим Гальчук зупинив Сидорчука, але відпустив м'яч від себе, чим і скористався нападник "Динамо".

Команда Сергія Реброва реабілітувалася перед вболівальниками за нічию з "Олімпіком". "Іллічівець" ще не знає радості перемог у поточному сезоні.

Паралельно луцька "Волинь" та львівські "Карпати" з'ясовували сильнішого у західно-українському дербі. Команда Ігоря Йовічевіча перемогла на виїзді з рахунком 2:0. Голи забили Денис Кожанов та Грегор Балажиц.

Іллічівець - Динамо 1:4 (0:1, 1:3)

Голи: 0:1 - 6 Кравець, 0:2 - 54 Гусєв, 0:3 - 58 Кравець, 1:3 - 65 Яворський, 1:4 - 87 Кравець.

Іллічівець - Гальчук, Путівцев, Іщенко, Чижов, Довгий, Чурко (Оберемко, 57), Тотовицький, Мишнєв (Яворський, 59), Федотов (Калінін, 83), Таргамадзе, Гринь.

Динамо - Шовковський, Макаренко, Драгович, Даніло, Тремулінас, Гусєв (Ленс, 64), Рибалка, Беланда (Сидорчук, 83), Гармаш (Безус, 75), Ярмоленко, Кравець.

Попередження: Таргамадзе (12), Чижов (52), Іщенко (61).

Волинь - Карпати 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - 39 Кожанов, 0:2 - 56 Балажиц.

Волинь - Кічак, Новак, Воронін, Сімінін, Гуменюк, Бікфалві, Бабенко (Шабанов, 60), Жуніч, Федорчук (Козьбан, 66), Матей (Алессандро, 77), Маріотто.

Карпати - Ільющенков, Мірошниченко, Пластун, Костевич, Ксьонз (Мартинюк, 82), Даушвілі, Кожанов (Кополовець, 75), Балажиц, Голодюк (Худоб'як, 70), Гітченко, Сергійчук.

Попередження: Гітченко (17), Новак (55), Матей (63).

Вилучення: Сімінін (90).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло "Іллічівець", Кравець оформив хет-трик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути