субота, 31 січня 2015 10:27

"Поки я не старпер, хочу спробувати свої сили в Англії" - Коноплянка

"Поки я не старпер, хочу спробувати свої сили в Англії" - Коноплянка
Коноплянка відмовив "Ромі" football-side.com

Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка розповів про причини зриву переходу в "Рому" і плани команди на весняну частину сезону.

"Так, дійсно "Рома" цікавилася мною. Не знаю, чи цікавиться зараз, після того, як я відмовив. Може, вони трохи засмучені, але це життя, це футбол. Хтось погоджується, хтось відмовляється. Цього разу клуби домовилися. Чому цього разу? Тому що минулого разу у випадку з "Ліверпулем" все було навпаки. я був задоволений, прагнув туди потрапити, але клуби не домовилися. Зараз ситуація протилежна. Клуби домовилися, а я - ні. Так буває в житті.

Почнемо з того, що у мене з дитинства була мета - грати в Англії. Це один з найсильніших чемпіонатів, і поки я не старпер, хочу спробувати свої сили в англійській прем'єр-лізі. Чому не погодився на пропозицію "Роми"? Бо ще й пообіцяв президенту "Дніпра" дограти контракт з клубом до кінця.

Насправді, ці дні були не дуже легкими. Тому що голова була забита лише цим трансфером. Що робити, залишатися чи ні. Багато чого в голові крутилося. Вже залишився один день, і я думаю, що прийняв для себе рішення, що моя мета - грати у прем'єр-лізі. Начебто вже викинув все з голови і зосередився на найближчих іграх Ліги Європи з "Олімпіакосом". Ми розуміємо, що "Олімпіакос" - не подарунок, але потрібно проходити далі, якщо хочемо десь брати участь. Вся ця ситуація заважала, але добре, що матчу з "Олімпіакосом" ще є час. Можна зібратися і зосередитися на наступну гру.

Єдине. Як так чутки швидко пішли, що я вже в Італії, що переїжджаю в Рим, проходжу медогляд. Не знаю, для кого це потрібно, хто цим займається. Напевно, чим більше інформації, тим кишеня цієї людини повніша. Це була чергова качка, нікуди я не летів. Мені не подобається, коли забігають наперед. Я зараз у "Дніпрі" і нікуди поки не йду.

Перша частина сезоні? Зрозуміло, що і травма вплинула, але ви ж самі бачите, що трохи у нас не виходить показувати красивий і яскравий футбол, як у минулому сезоні. Але кожен бар'єр потрібно переступити. Коли команда вся в тонусі і в хорошій формі, легше виділятися. "Динамо" в минулому році показувало поганий футбол, і нікого не було видно. А зараз команда зібралася, і відразу всі виділяються, всі чудово виглядають. Думаю, запорука успіху - це командні дії. Якщо вони знову у нас з'являться, тоді всі будуть сяяти.

Я задоволений великою кількістю спарингів на зборах. Мені дуже подобається те, що ми граємо через день. Це великий плюс перед матчами з "Олімпіакосом".

Вже краще розуміємо вимоги нового тренерського штабу, бо не так легко переключитися з одного стилю гри на інший. Думаю, що найближчим часом вболівальники будуть радіти нашому видовищному футболу. Чи змінилися вимоги до мене? Я сам знаю, як потрібно грати. Комусь Бог дав техніку, комусь швидкість. Щось конкретне, що мені потрібно робити на полі, мені ніхто не доносив. Я граю у футбол так, як умію. Тактично гра команди змінилася, так.

Ежидіо? Можна без слів розуміти один одного. Ми футбольні люди, розуміємо з півслова. Він гравець з головою, що вже тішить, з божевільною технікою. Буде приємно з ним на фланзі отримувати задоволення від футболу. Думаю, він принесе користь "Дніпру", - сказав Коноплянка в інтерв'ю клубній прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «"Поки я не старпер, хочу спробувати свої сили в Англії" - Коноплянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути