четвер, 17 травня 2012 15:12

"На матчі Євро-2012 залишилося 18 тисяч квитків" - Лубківський

"На матчі Євро-2012 залишилося 18 тисяч квитків" - Лубківський
Маркіян Лубківський рекомендує подбати про квитки заздалегідь. Фото: Андрій Жигайло

З останньої 50-тисячної порції квитків на матчі Євро-2012 за 8 днів додаткового розпродажу продано 32 тисячі квитків. Ще у п'ятницю, 11 травня, доступними були 25 тисяч квитків. Тепер залишилось розпродати лише 18 тисяч заповідних перепусток.

Про це на сьогоднішньому засіданні парламентського комітету з питань сім'ї, молодіжної політики і спорту, присвяченому підготовці до Євро-2012 заявив директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

7 травня у вільний продаж надійшло 50 тисяч додаткових квитків. Більша їхня частина призначена на матчі в Україні. Їх можна придбати в авторизованих агентів - філіях Укрсоцбанку, на "Донбас Арені" та стадіоні "Металіст".

"Після здійснення оплати вболівальники отримають спеціальний ваучер, який можна буде обміняти на квитки у пунктах видачі перепусток. Ці пункти відкриватимуться на відповідних стадіонах за тиждень до матчів, - додав Лубківський. - Тож рекомендую не відкладати питання обміну на останню хвилину".

"50 тисяч квитків надійшло у вільний продаж через сайт uefa.com, а також через каси стадіону "Металіст", "Донбас Арена" і через "Укрсоцбанк". З цих 50 тисяч вже сьогодні продані протягом 8 днів 32 тисячі квитків. Залишилось реалізувати ще 18 тисяч. Ми впевнені, що вони розійдуться протягом кількох днів", — сказав він.

Директор турніру нагадав, що в перший день продажу вболівальники викупили 8,5 тисяч перепусток на матчі, що свідчить про те, що "ажіотаж є великим". Загальна кількість квитків складає 1 млн 450 тисяч (місткість стадіонів, помножена на кількість матчів в Україні).

Зараз ви читаєте новину «"На матчі Євро-2012 залишилося 18 тисяч квитків" - Лубківський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути