понеділок, 23 квітня 2012 16:35

Лубківський і Суркіс презентували велетенський квиток Євро-2012
15

Фото: ФОТО: Андрій ЖИГАЙЛО

Сьогодні, 23 квітня, на полі НСК "Олімпійський" у Києві операційний директор УЄФА Мартін Каллен, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та керівник Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський презентували дизайн квитків. Першим квиток отримала переможниця конкурсу малюнку на тему Євро-2012 школярка Дарина Ковтун. Дівчинка матиме два тікети на турнір.

Основний фон квитка – фіолетовий. На ньому зображений символ турніру - квітка, на якій зазначений порядковий номер поєдинку. На двох листках - прапори країн, чиї збірні беруть участь у грі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вболівальників залишився останній шанс потрапити на Євро-2012

На зворотному боці квитка зображено стадіон, на якому пройде даний матч, і міні-карта з вказівками найближчих вулиць, а також унікальний штрих-код і серійний номер.

"Квиток матиме шість-сім рівнів захисту. Основні з них – голограма та унікальний ідентифікаційний код. Ще п'ять-шість ступенів знатимуть стюарди, які працюватимуть безпосередньо на стадіонах — зазначив Мартін Каллен, операційний директор УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі квитки на Євро-2012 продані - УЄФА

Квитки надрукували у Португалії та Австрії. У вболівальників їх перевірятимуть вибірково.

"У нас буде вибіркова перевірка, якщо та чи інша людина викликатиме підозри. Нагадаю, один запитувач мав право отримати 4 квитки на своє ім'я. І ця людина несе відповідальність за тих кого вона запросить на стадіон. З іншого боку вона не зобов'язана їх вести за руку, люди можуть автономно заходити на стадіон. Ми рекомендуємо мати при собі посвідчення особи, але це не є обов'язковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2012. На матч Україна-Швеція розкупили всі квитки

Хто прийде без паспорта йому не буде заборонено входити на стадіон. Може бути заборонено лише тим хто пред'явить квиток, а він не буде просканований чи не пройде чек і виявиться підробленим" — каже Маркіян Лубківський, директор турніру в Україні.

Фани отримають квитки через пошту або кур'єра. Їх будуть відправляти не всі одразу, а частинами. Скоро їх привезуть в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Лубківський і Суркіс презентували велетенський квиток Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути