четвер, 21 серпня 2014 13:53

Мілевського оплесками зустрічали на "Олімпійському"
7

Фото: Ірина КОЗЮПА

Артем Мілевський повернувся на "Олімпійський". Правда, у футболці хорватського "Хайдуку". Колишній гравець київського "Динамо" розпочав матч проти "Дніпра" в Лізі Європи на лаві запасних. На 77-й хвилині другого тайму наставник "білих" Ігор Тудор випустив Артема на заміну.

Трибуни зустріли Мілевського як легенду — оплесками і вигуками "Міля! Міля!". Футболіст відразу подякував фанатам за такий теплий прийом.

Нагадаємо, "Хайдук" поступився "Дніпру" з рахунком 1:2. Якби не надійна гра голкіпера гостів Ловре Калінича рахунок міг бути розгромним.

Після матчу Мілевський обмінявся футболкою з Євгеном Селезньовим.

"Величезне дякую київським уболівальникам, - каже Артем журналістам у мікст-зоні. - Мені дуже приємно. Я не хвилювався перед виходом на поле. Я нічого такого поганого не зробив тут. Тому, коли я виходив, то знав, що мене добре зустрінуть.

Що стосується результату, то для нас було б краще, якби гра завершилася з рахунком 1:1. Але "Дніпро" постійно атакував, тому їх перемога закономірна. У нас є шанси на позитивний результат у домашньому матчі. На гру прийде багато наших фанатів. На рідному стадіоні команда покаже зовсім інший футбол.

До мене всі дуже добре ставляться у команді. Дуже допомагають Борис Пейрек (тренер-фізіотерапевт "Хайдука"), Горан Сабліч і його дружина. Мені залишається тільки тренуватися і набирати форму", - сказав Мілевський.

Додамо, що футболіст віддав свою футболку на благодійний аукціон на підтримку української армії.

Зараз ви читаєте новину «Мілевського оплесками зустрічали на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути