четвер, 28 серпня 2014 21:31

"Металіст" проліз у груповий етап Ліги Європи

"Металіст" проліз у груповий етап Ліги Європи
metalist.ua

Харківський "Металіст" переміг польський "Рух" з рахунком 1:0 і вийшов у груповий етап Ліги Європи.

Матч практично не викликав зацікавлення у вболівальників. Подивитися на гру "Металіста" з "Рухом" прийшли всього 2548 глядачів. Це, мабуть, антирекорд відвідуваності оновленого "Олімпійського". Але матч витягнули ультрас обох команд.

"Рух" приїхали підтримати близько сотні фанатів, які "шизіли" всю гру. Ультрас харків'ян забезпечили "Металісту" хорошу голосову підтримку. І, звичайно, виконали головний хіт цього літа.

Напередодні наставник "Руха" Ян Коціан обіцяв шахи і боротьбу. Так і трапилося. Матч-відповідь став продовженням першого поєдинку у Польщі, який завершився без забитих голів. Гострих моментів, особливо у першому таймі, було,м'яко кажучи, не багато. Після перерви гра трохи пожвавилася.

Підопічні Ігоря Рахаєва непогано комбінували біля штрафного майданчика "Руха", але до справді небезпечних ударів по воротам Кшиштофа Камінскі справа не доходила. Не дарма, наставник "Леха" вчора заявив, що їх рейс розрахований на серію пенальті у тому числі.

На 105-й хвилині Клейтон Шав'єр реалізував пенальті. Перед тим арбітр матчу Тоні Шапрон вилучив голкіпера "Руха" за удар кулаком у голову Володимира Гоменюка і призначив 11-метровий. 

Пізніше свої матчі завершать "Дніпро" та "Зоря". Обидві команди грають на виїзді.

Металіст Україна - Рух Польща 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - 105, пенальті Клейтон Шав'єр.

Металіст - Шуст, Юссуф, Пшеничних, Гуйє, Кулаков, Едмар, Краснопьоров, Клейтон Шав'єр, Ребенок (Радченко, 68), Жажа (Вільягра, 62), Гоменюк.

Рух - Камінскі, Кусь, Дзівнель (Гіголаєв, 83), Ставарчик, Стажинскі, Сурма, Бабяж, Зенчук (Лех, 105), Маліновскі, Кусвік, Ковальскі (Влодика, 81).

Попередження: Стажінскі (38), Едмар (52), Краснопьоров (106).

Вилучення: Камінскі (103).

Перший матч - 0:0

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" проліз у груповий етап Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути