середа, 26 жовтня 2016 22:24

Учений прогнозує, що за 20 років секс стане чимось огидним

Автор: golos.ua
 

Секс - це те, що об'єднує людей століттями, даруючи їм задоволення і продовження роду. Однак за 20 років його просто може не стати, адже в інтимному контакті більше не буде необхідності.

Про це в своїй книзі "Кінець сексу і майбутнє людства" говорить професор Стенфордського університету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не було соромно: 6 правил сексуального листування

В інтернеті постійно з'являються припущення про те, що через звичку сучасного покоління дивитися порнографію, у чоловіків і жінок виникає відчуження від реальних стосунків із справжнім інтимом. Але це все лише припущення у порівнянні з гучною заявою відомого вченого, який стверджує, що приблизно через 20 років секс людям взагалі не знадобиться. А статевий акт буде вважатися чимось ганебним і зовсім небажаним. Світові ЗМІ підхопили цю теорію, серйозно побоюючись за сексуальне майбутнє людства.

Автор: tochka.net
 

Теорію про те, що люди перестануть займатися сексом, висунув викладач університету Стенфорда, головний керівник Центру легальної медицини, професор біології Генрі Грілі. Опираючись на грунтовні дослідження, профессор стверджує, що в найближчі десятиліття будуть активно розвиватися методики штучного запліднення, а через це необхідність вступати в сексуальний контакт значно зменшиться. Все, що потрібно буде людям, охочим продовжити свій рід, це здати в біологічну лабораторію свої матеріали, які будуть використані для зачаття. Такий метод дозволить батькам робити корекцію зовнішності свого майбутнього чада, а також показників його здоров'я, виключаючи генетичні захворювання.

Автор: cosmo
 

На думку професора, люди віддаватимуть перевагу "народженню з пробірки", щоб уникнути небажаних наслідків для дитини, а також відгородити себе від стресових ситуацій. Коли ситуація з дітонародженням зміниться настільки кардинально, то і ставлення до фізичних контактів буде зовсім іншим, секс стане чимось огидним.

Грілі стверджує, що як тільки питання зачаття буде вирішене на користь "пробірки", інтимний контакт буде вважатися небезпечним і небажаним. На зміну йому прийде сексуальне задоволення, отримане за допомогою віртуальної реальності. Гарним прикладом цього може послужити фестиваль віртуального сексу, який нещодавно пройшов в Японії. А прагнення займатися сексом, вчений пояснює закладеною в нас необхідністю продовжувати свій рід.

Нагадаємо, вчені назвали 9 речей, які вбивають сексуальне бажання

Зараз ви читаєте новину «Учений прогнозує, що за 20 років секс стане чимось огидним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути