четвер, 02 травня 2024 00:30

П'ять продуктів, які миттєво підвищують сексуальне бажання

П'ять продуктів, які миттєво підвищують сексуальне бажання
Лікар назвав продукти, які підвищують лібідо Фото: pinterest

Іноді парам потрібен стимул у спальні.

Пробування одних і тих же статевих поз може набриднути, тому важливо час від часу змінювати їх. І коли ваше лібідо падає, це може бути невтішним "дзвіночком".

Є способи, як покращити свою сексуальну енергію завдяки раціону, пише dailystar.

Гуру чоловічого здоров'я доктор Пітер Вайт з Phallosan Forte каже, що шлях до здорового лібідо починається з того, що ми їмо. Він розкрив найкращі продукти, які миттєво посилюють ваш сексуальний потяг.

Устриці

Ці молюски, відомі своїми властивостями афродизіака, багаті цинком, мінералом, який має вирішальне значення для виробництва тестостерону.

Тестостерон, який часто називають "чоловічим гормоном", відіграє ключову роль у контролі лібідо. Додавання устриць до вашого раціону може природним чином підвищити рівень тестостерону, покращуючи ваше бажання та ефективність між простирадлами.

Мигдаль і волоські горіхи

Горіхи, особливо мигдаль і волоські горіхи, чудово підвищують лібідо. Ці хрусткі ласощі наповнені незамінними жирними кислотами, включаючи омега-3, які життєво важливі для підтримки гормонального балансу.

Крім того, мигдаль є чудовим джерелом аргініну, амінокислоти, яка допомагає розслабити кровоносні судини, сприяючи збільшенню кровотоку в нижніх областях. Жування жмені горіхів щодня може допомогти підтримувати ваш сексуальний потяг на висоті.

Темний шоколад

Наступним у списку йде чорний шоколад. Це не просто ласощі, а й джерело флавоноїдів - потужних антиоксидантів, які підтримують здоров'я серця.

Здорове серце є запорукою хорошого кровообігу, в тому числі статевих органів. Крім того, темний шоколад містить фенілетиламін, сполуку, яка, як відомо, викликає вивільнення ендорфінів, гормонів, які можуть посилити задоволення та збудження.

Авокадо

Ці вершкові фрукти наповнені мононенасиченими жирами, які допомагають підтримувати здоровий рівень холестерину та покращують кровообіг.

Вони також багаті вітаміном Е, поживною речовиною, яка підвищує вироблення тестостерону та може покращити якість сперми. Додавайте скибочки авокадо до своїх салатів або змішуйте їх у смузі.

Шпинат

Улюблений суперпродукт сповнений магнію, мінералу, життєво необхідного для роботи м'язів і передачі нервів. Він також допомагає регулювати рівень тестостерону, що робить шпинат необхідною їжею для здорового лібідо.

Незалежно від того, смажите ви його, готуєте на пару або додаєте в зелений смузі, додавання шпинату до вашого раціону може значно підвищити лібідо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися отримувати оргазм: три незвичні поради від сексолога

Завдяки цим продуктам, ви підвищуєте лібідо, ви можете природним чином покращити свою ефективність у спальні та покращити загальну якість життя.

"Важливо пам'ятати, що здорове лібідо - це не лише фізичне задоволення, це відображення загального благополуччя", - каже Пітер Вайт.

"Також важливо надавати пріоритет регулярним фізичним вправам, ефективно контролювати стрес, підтримувати нормальну вагу, обмежити споживання алкоголю та уникати куріння, зазначив лікар.

Оргазми можуть стати сильнішими, тривалішими та ряснішими, ніж зараз. Ключ до яскравіших відчуттів шукайте на своїй кухні.

Яйця - це не просто повноцінний білок. Вони повністю підвищують ваші шанси отримати приголомшливий оргазм. Білок дає тривалу енергію. По-друге, яйця містять природну хімічну речовину під назвою холін, яка викликає вироблення оксиду азоту, посилюючи приплив крові до пеніса та клітора.

Зараз ви читаєте новину «П'ять продуктів, які миттєво підвищують сексуальне бажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути