понеділок, 26 листопада 2018 15:16

Пікантніше, ніж 50 відтінків: презентували трейлер нової еротичної драми

В мережі з'явився перший трейлер романтичної драми "Після". Фільм, прем'єра якого запланована на 2019 рік, одразу почали порівнювати із популярною стрічкою "50 відтінків сірого".

За декілька днів після публікації офіційного трейлера його встигли переглянути понад півмільйона людей. Відеоролик з'явився на YouTube-каналі компанії Aviron Pictures.

Автор: Instagram @dornanjohnsonita
  Фотопорівняння стрічок
Фотопорівняння стрічок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік передумав вмирати, але кілер вже налаштувався

Фільм знятий за мотивами однойменного роману американської письменниці Ганни Тодд. 29-річна авторка роману зовсім не проти таких порівнянь, вона доповнила жарт, назвавши екранізацію свого роману "ванільною версією" популярної стрічки. В соцмережах з'явилось багато колажів, на яких порівнюють акторів та романтичні сцени.

За сюжетом стрічки, звичайна американська дівчина з синдромом відмінниці, закохується у свого ровесника. Однак хлопець являється повною її протилежністю. Він – хуліган та істинний поганець. Попри пристрасть, яка не згасає між закоханими, їм доведеться переборювати труднощі.

Рита Ора, співачка та акторка, яка зіграла у фільмі "50 відтінків сірого" сестру головного героя, у компанії Дженни Коулман та Клер Фой завітала на вручення Evening Standard Theatre Awards у Theatre Royal.

У центрі Лондона Рита з'явилась у рожевій сукні з глибоким декольте, яке прикрашало пір'я.

Зараз ви читаєте новину «Пікантніше, ніж 50 відтінків: презентували трейлер нової еротичної драми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути