вівторок, 18 жовтня 2016 21:30

Щоб не було соромно: 6 правил сексуального листування

Автор: rusargument
 

Нині сексуальне листування - не нонсенс, а практично буденність.

Про те, що можна робити, а чого не варто, коли обмінюєтеся "дорослими" повідомленнями зі своїм (або навіть чужим) хлопцем, а то і випадковим знайомим, пише tochka.net

Правило №1

Пам'ятайте, що нерідко еротичні аматорські фото з'являються на порносайтах. Подумайте про це, перш ніж відправляти свої оголені груди людині, з якою нещодавно познайомилися в соцмережах. Якщо дуже хочеться, є старий добрий прийом "без обличчя" (а також без татуювань та іншої "інформації", по якій вас можна впізнати).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 головних ілюзії про секс із шефом

Правило №2

Якщо ви занадто п'яні, щоб навіть викликати таксі додому, то ти ТИМ БІЛЬШЕ занадто п'яні, щоб слати еротичні повідомлення. Перш ніж натиснути в телефоні кнопку "Відправити", подумайте, яка у вас буде реакція, коли ви прочитаєте це вранці на тверезу голову. Швидше за все, буде соромно, а у одержувача повідомлення навряд чи трапиться амнезія.

Автор: tochka.net
 

Правило №3

Не псуйте атмосферу. Не надсилайте навздогін недоречні жарти, дурні смайлики і стікери з котиками. Найголовніше - прибережіть повідомлення типу "До речі, твоя мама просила передзвонити" і "У мого колишнього були такі ж труси" на потім.

Правило № 4

Подружкам зовсім не обов'язково знати про інтимні подробиці вашого вчорашнього листування. Вам би навряд чи захотілося, щоб співрозмовник кому-небудь дав прочитати ваші повідомлення і подивитися ваші інтимні фото або відео.

Правило № 5

Не зберігайте секс-переписку. Ніякого корисного навантаження вона не несе. Зберегти фотографії, якщо вони дійсно естетичні або доставляють вам приємні ностальгічні ноти - можна. Якщо у вас сім'я - можна зробити секс-архів із спільними фото і відео, щоб періодично до нього повертатися і збуджуватися від вмісту.

Правило №6

7 раз перевірте номер одержувача і один раз надішліть. Насправді, перевірте разів 100. Особливо якщо ви випили. Інтернет рясніє конфузами з розряду "відправила мамі/начальнику замість бойфренда". Стати героями такої історії дійсно просто.

Нагадаємо, закохані вразили кадрами інтиму в Instagram

Зараз ви читаєте новину «Щоб не було соромно: 6 правил сексуального листування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути