понеділок, 27 червня 2016 21:58

5 простих сексуальних поз для поліпшення здоров'я

5 простих сексуальних поз для поліпшення здоров'я

На думку китайських цілителів, за допомогою правильно підібраного комплексу поз можна не тільки налагодити роботу статевих органів, а й впоратися з проблемою варикозного розширення вен і зменшити ризик захворювань кісткового мозку і нервової системи.

Про п'ять класичних позицій для занять любов'ю, які не тільки зможуть доставити вам задоволення, але і допоможуть вирішити проблеми зі здоров'ям, пише Elle.ua

Лікування жіночих статевих органів

Відсоток жінок, які можуть похвалитися тим, що жодного разу в житті не відчували хворобливих відчуттів при настанні менструального циклу, мізерно малий. Тому замість того, щоб в наступний раз на початку критичних днів бігти в аптеку за знеболюючими, спробуйте протягом п'ятнадцяти днів два рази на добу займатися сексом в місіонерській позі. Єдине правило, якого при цьому потрібно дотримуватися, - жінка має лежати абсолютно спокійно, не рухаючись в унісон зі своїм партнером. Так ви зможете позбутися від неприємних відчуттів під час менструації.

Відновлення після переломів

Якщо з дитинства від лікарів ви постійно чули одну і ту ж фразу про необхідність вживання кальцію, бо ваші кістки дуже крихкі (що підтверджувалося декількома ненавмисними переломами), тоді варто попрактикувати комплекс для їх зміцнення. Жінка лежить на лівому боці, її ліва нога максимально зігнута назад, права витягнута. Чоловік лежить до неї обличчям, виконуючи по п'ять серій з дев'яти проникнень. Для досягнення якнайшвидших результатів бажано практикувати цей цикл до п'яти разів на день протягом десяти днів. Так ви зможете не тільки швидше відновитися після недавнього перелому, але й поліпшити систему кровообігу.

Поліпшення роботи кровоносної системи

Та ж позиція, з тією лише зміною, що жінка лежить на правому боці, сприяє нормалізації роботи кровоносної системи і бореться з варикозним розширенням вен, а також з підвищеним і зниженим тиском.

Поліпшення роботи лімфатичної системи

Лімфатична система відіграє важливу роль в обміні речовин, а також сприяє очищенню клітин і тканин організму. Лімфа рухається по організму досить повільно, тому китайські цілителі рекомендують частіше займатися сексом в позиції, коли чоловік лежить на спині, а жінка стоїть над ним на колінах і руках. При цьому ви повинні залишатися нерухомою, а ваш партнер, навпаки, проявляти ініціативу.

Підвищення тонусу

Хоча наступна позиція і вимагає деякої фізичної підготовки, вона відмінно підвищує тонус всього організму і покращує кровообіг. Жінка стоїть на колінах, намагаючись при цьому лягти спиною на ліжко (якщо відхилитися до кінця не виходить, то можна підкласти під спину подушку). Чоловік, в свою чергу, знаходиться зверху і виконує велику частину рухів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-7 речей, які бентежать чоловіків під час сексу

Зараз ви читаєте новину «5 простих сексуальних поз для поліпшення здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути