Ексклюзиви
понеділок, 27 червня 2016 16:14

Топ-7 речей, які бентежать чоловіків під час сексу

Топ-7 речей, які бентежать чоловіків під час сексу

Збентежити чоловіка під час сексу – дуже просто. А якщо мова йде про соромливого хлопця, який вже півроку мріє опинитися з тобою в одному ліжку - це взагалі небезпечна ситуація, яка може закінчитися для нього стресом.

Про речі, які можуть збентежити чоловіка під час сексу, пише Ivona

1. Неприбрана кімната

Ти раптово погодилася на його пропозицію зайти на "каву", а він так зрадів, що забув про шкарпетки, які мирно стоять в кутку, купу брудних тарілок на столі біля ноутбука і пару порожніх коробок з-під піци. Опинившись з тобою в своїй неприбраній кімнаті він погляне на світ іншими очима, і тут збентеженню не буде меж. І ще один незручний момент настане тоді, коли він несподівано згадає, що на його стіні висить постер оголеної Памели Андерсон, а на тумбочці акуратно складена ціла колекція трансформерів і героїв з коміксів Marvel.

2. Запах

У компанії з іншими хлопцями ніхто не звертає увагу на те, що від чоловіка пахне потом. Це цілком нормальний, природний запах, який, до слова, деяких жінок дуже навіть заводить. Але під час сексу він може стати перепоною між вами, особливо, якщо в приміщенні жарко і немає вентиляції.

3. Його обличчя під час оргазму

Багато хлопців настільки яскраво еякулюють, що з боку це може виглядати як гримаса. Так, в момент, коли це відбувається, їм все одно, що про них думають партнерки, але після. Після настає збентеження.

4. Еротичні журнали і презервативи

Коли ти опиняєшся у нього вдома, і доходить справа до презерватива, він починає його незграбно шукати. І тут відкривається ящик столу, а там – стос порно-журналів і кілька десятків "резинок". Він зніяковіє, якщо ти звернеш на це увагу.

5. Занадто швидко, занадто довго

Нерідко трапляється, що за яскравою і багатообіцяючою прелюдією слідує 30-секундний акт. Або секс триває вже годину, і обидва втомилися, але еякуляція ніяк не настає. Такі моменти дуже бентежать хлопців під час сексу.

6. Його статура

Хлопці переживають про фігуру не менше дівчат. І якщо ти стоїш перед ним вся така спекотна, спокуслива і оголена, а він не може похвалитися жодним м'язом (ні навіть натяком на нього) - це яскравий приклад фрустрації. Те ж саме можна сказати про тих хлопців, над боксерами яких грайливо звисає солідний пивний живіт.

7. Його розмір

Багато чоловіків відчувають комплекси щодо розмірів і форми своїх дітородних органів. Варто відзначити, що часто їх побоювання марні, бо для більшості дівчат розмір дійсно не має значення. Проте, комплекси, пов'язані з розміром члена, настільки бентежать чоловіків, що на тлі стресу пеніс може так і не стати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 жіночих звичок, які псують секс

Зараз ви читаєте новину «Топ-7 речей, які бентежать чоловіків під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути