середа, 29 липня 2015 02:51

Вслід за парламентарями з Франції відвідати Крим вирішили італійські депутати

Вслід за парламентарями з Франції відвідати Крим вирішили італійські депутати
Манліо ді Стефано. Фото: www.dailymotion.com

Слідом за парламентарями з Франції рішення відвідати Крим взяли італійські депутати. Про це розповів виданню "Комерсант" один з ініціаторів поїздки, депутат від руху "П'ять зірок", член комітету Палати депутатів Італії у закордонних справах Манліо ді Стефано.

"Ми прийняли рішення приїхати до Криму і Москви в складі делегації від італійського руху "П'ять зірок ". Днями я зв'яжуся з представниками посольства Росії в Римі , щоб приступити до організації візиту", - повідомив він.

За словами депутата, поїздка намічається на початок жовтня. Групу парламентаріїв партії "П'ять зірок", чисельність якої повинна скласти від восьми до десяти чоловік, очолить Алессандро ді Баттіста, ще один член парламентського комітету у закордонних справах. До минулого тижня він також займав пост віце-голови Палати депутатів.

За словами співрозмовників видання в італійській делегації, відвідати Москву і Крим їм запропонував заступник голови комітету з міжнародних справ Ради федерації РФ Андрій Клімов. Делегація має намір в'їхати до Криму через РФ, мета її поїздки — "з перших рук дізнатися про те, як живуть люди в Криму після референдуму березня 2014".

Раніше повідомлялося, що десять депутатів французького парламенту на чолі з представником партії "Республіканці" Тьєррі Маріані відвідали анексований Крим. Водночас МЗС України попередив французьких депутатів про можливу заборону в'їзду на територію України у разі поїздки на окупований півострів. Візит депутатів засудили і в МЗС Франції, назвавши його порушенням міжнародного права.

Зараз ви читаєте новину «Вслід за парламентарями з Франції відвідати Крим вирішили італійські депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути