середа, 22 липня 2015 15:35

Французьким депутатам заборонять в'їзд в Україну через візит до Криму

Французьким депутатам заборонять в'їзд в Україну через візит до Криму

Депутатам французького парламенту можуть заборонити в'їзд на територію України через їхню можливу поїздку в окупований Крим. Про це йдеться в заяві МЗС України.

"У зв'язку із намірами декількох депутатів парламенту Франції відвідати окуповану територію АР Крим МЗС України звертає увагу на те, що така поїздка не була погоджена з українською стороною. Вважаємо таку поїздку французьких парламентарів безвідповідальним кроком, виявом їхньої неповаги до державного суверенітету України, свідомим нехтуванням законодавства України і політики Франції та Європейського Союзу з невизнання незаконної окупації Автономної Республіки Крим", - йдеться у повідомленні МЗС України.

Відомство закликало іноземних громадян дотримуватися законодавства України та Порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

"В Україні реагуватимуть на будь-які факти порушення встановленого порядку. До порушників будуть застосовані визначені законодавством України обмеження, зокрема шляхом заборони на в'їзд на територію України", - повідомили в МЗС.

Зараз ви читаєте новину «Французьким депутатам заборонять в'їзд в Україну через візит до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути