пʼятниця, 20 січня 2017 13:09

Друг Порошенка прокоментував фото з міністром Януковича

Друг Порошенка прокоментував фото з міністром Януковича
Фото: facebook.com

Народний депутат від БПП Ігор Кононенко заперечує зустріч із колишнім міністром екології та природніх ресурсів Миколою Злочевським.

Про це він сказав "Українській правді".

"Я не зустрічався", – відповів Кононенко на питання про зустріч у Відні.

Походження фото нардеп не пояснив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реакція Генпрокуратури на зустріч Кононенка і Злочевського

Наприкінці грудня минулого року ЗМІ опублікували фото зустрічі депутата Ігоря Кононенка із екс-міністром Миколою Злочевським у Відні. Після цього Окружний адмінсуд Києва відмовив прокуратурі і не скасував спецдозвіл на видобуток газу компанії Злочевського.

Микола Злочевський — власник найбільшої приватної газовидобувної компанії України "Бурісма". Вона продовжує працювати. Був народним депутатом трьох скликань, міністром екології та природних ресурсів в уряді Миколи Азарова, заступником секретаря Ради нацбезпеки й оборони в часи Януковича. Його статки оцінюють у $97 млн.

16 січня торік Генпрокуратура оголосила Злочевського в розшук. Арештували $23 млн із рахунків його компанії у Великій Британії. Згодом кошти розблокували. Екс-міністра підозрювали в незаконному збагаченні. Прокуратура заявляла, що одна з фірм Злочевського ­ухилялася від сплати податків на 1 млрд грн. Суд арештував кілька десятків свердловин у п'яти областях. 13 вересня цьогоріч Печерський районний суд Києва зобов'язав Генпрокуратуру припинити розшук Злочевського.

Зараз ви читаєте новину «Друг Порошенка прокоментував фото з міністром Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути