середа, 11 січня 2017 12:49

Міністр режиму Януковича отримав бонус після зустрічі з людиною Порошенка

Міністр режиму Януковича отримав бонус після зустрічі з людиною Порошенка
Фото: facebook.com

Окружний адмінсуд Києва відмовив прокуратурі і не скасував спецдозвіл на видобуток газу компанії екс-міністра екології Миколи Злочевського.

Про це повідомляють "Наші гроші".

Рішенням від 28 грудня суд дозволив ТОВ "Надрагаз" користуватися надрами для видобутку газу на Гуцулівському родовищі Івано-Франківської області. Спецдозвіл на це Надрагаз отримав від Мінекології 2011 року без проведення аукціону.

2015 року Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження і встановило, що Надрагаз отримав спецдозвіл без обов'язкового погодження з Івано-Франківською облрадою. Інтереси НАБУ в суді представляла Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Суд відмовився визнати недійсним спецдозвіл Надрагазу. Аргументував це тим, що САП пропустила шестимісячний термін подання адмінпозову.

Зазначають, що суд ухвалив рішення через кілька днів після зустрічі Злочевського з першим заступником голови фракції БПП Ігорем Кононенком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура відреагувала на зустріч Кононенка і Злочевського

Наприкінці грудня минулого року ЗМІ опублікували фото зустрічі депутата Ігоря Кононенка із екс-міністром Миколою Злочевським у Відні.
Зараз ви читаєте новину «Міністр режиму Януковича отримав бонус після зустрічі з людиною Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути