субота, 01 лютого 2014 13:26

Австрійське видання опублікувало схему "відмивання" грошей Януковичем, Азаровим та Клюєвим

Австрійська газета Format опублікувала схему "відмивання" грошей в Австрії президентом України Віктором Януковичем, екс-прем'єр-міністром Миколою Азаровим і главою Адміністрації президента Андрієм Клюєвим.

Видання оцінило статок українського президента в 150 мільйонів євро. "В останній офіційній декларацій були, однак, тільки депозити в розмірі 3 мільйонів доларів і дохід 2,5 мільйонів доларів. Решта йде через довірених осіб і керуючих активами або братів Клюєвих", - йдеться у публікації.

 

Format дивується, як син президента Олександр, досвідчений стоматолог, міг протягом строку повноважень свого батька, за даними Forbes, нажити стан в 187 мільйонів доларів.

Дослідження з українського майна у Відні приводять до іншого сина політика - Олексія Азарова, який живе в красивому будинку у Відні.

Нагадаємо, раніше австрійське видання Krone повідомило, що Микола Азаров після своєї відставки вилетів на приватному літаку до Відня, де збирається знаходиться протягом тривалого часу.

Зараз ви читаєте новину «Австрійське видання опублікувало схему "відмивання" грошей Януковичем, Азаровим та Клюєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути