середа, 25 грудня 2013 16:31

На прокаті шуб заробляють до 20 тисяч гривень за день

Харків'янин 45-річний Андрій Кузнєцов цього року почав здавати шуби напрокат. За оренду бере 10-20% вартості товару.

"Особливо популярна послуга перед новорічними святами, - пояснює Андрій. - За день можу здати 5 шуб. На 29 грудня у мене вже розписано десяток шуб. Іноді люди беруть на годину, дві, ціна нижча. Вчора жінка брала шубу з голубої норки за 9 тисяч гривень. Її чоловіка запросили на важливий прийом. Купити нову не вистачало коштів, але похизуватися треба було".

Андрій утримував магазин хутра з товаришем. Торік закрили, бо нових шуб купували мало.

"Спочатку шукали, кому можна перепродати наш товар, але згодом вирішили давати дорогі шуби в оренду. Найбільшим попитом користуються шуби з норки, які коштують від 80 тисяч гривень. Для оренди потрібен паспорт і код. Іноді приходять клієнти які не хочуть щоб знали їх імені, закладають всю вартість виробу. Шуба, яка хоч раз побувала в оренді, падає в ціні. В мене є шикарна шуба з білої норки довжиною до підлоги. Торік вона коштувала 150 тисяч гривень. Її вдягали більше десяти разів, хоч по ній і не скажеш, але тепер її ціна вже 70 тисяч", - розповів чоловік.

В асортименті має шуби та жилети з лисиці, норки, нутрії й мутона. В грудні завіз легкі шубки з лебединого пуху та кролика.

"Шуби з лебединого пуху в оренді по 500-800 гривень. Вони схожі на накидки нареченої. Але в мене є п'яти різних кольорів: червоного, білого, чорного, зеленого й коричневого. Їх часто накидають на сукні замість піджака. Шубу з кролика навіть не питають", - зазначив Кузнєцов.

Зараз ви читаєте новину «На прокаті шуб заробляють до 20 тисяч гривень за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути