середа, 25 грудня 2013 12:21

На купівлі подарунків заробляють по 1 тисячі гривень

На купівлі подарунків заробляють по 1 тисячі гривень
Киянка купує подарунки на замовлення. Фото: rewalls.com

27-річна Аліна Демченко із Києва купує подарунки на замовлення. Таку послугу надає з минулого року.

"Торік мій знайомий попросив придбати подарунок своїй дружині на 8 березня, обіцяв заплатити за походи по магазинах. На суму, що виділили, купила комплект білизни, оформила її в гарну коробочку і прив'язала повітряні кульки. Чоловік казав: дружина була в захваті від такого. За послугу тоді мені заплатили 100 гривень. Потім кинула повідомлення в соцмережі, що можу купувати подарунки на замовлення. Зараз маю близько п'ятдесяти постійних клієнтів", - розповіла Демченко.

За послугу бере відсоток залежно від суми подарунка, але не менше 100 грн. На місяць має від 15 до 20 замовлень.

"Зараз багато замовляють подарунків дітям. Кажуть: "В мене хлопчик 14 років, придумайте щось на суму в тисячу гривень", ну... або дівчинка. Я або одразу пропоную варіанти, або кидаю тему через соцмережу, приходять відповіді від дітей, що би їм хотілось отримати. Зараз просять мобільні телефони, планшети, золоті сережки. Хлопцям - комп'ютери, машинки чи літаки на радіоуправлінні. Є 15-річна дівчинка, якій купувала ляльку", - зазначила Демченко.

Замовлення приймає з 10 грудня. Подарунки частіш за все купує після роботи. Дівчина працює рекламним менеджером.

"Зазвичай за кілька походів до магазину підбираю потрібну річ, скидаю фото іграшки і ціну. Продавець перераховує гроші мені на картку з урахуванням моїх послуг. Два тижні тому подзвонила жінка й попросила знайти голубого собачку таксу для її онука. Але таких ніде не було. Мусила просити знайому, щоб пошила. Врешті собака жінці не сподобався і вона заказала машинку. За тиждень нічого з того, що пропонувала, не підійшло. Мусила відмовити і сама заплатити за собаку. Тепер, як тиждень не знаходжу нічого потрібного, відмовляю. А недавно жінка попросила купити їй з сексшопу фалоімітатор, бо стидалася туди сходити сама", - каже Демченко.

Зараз ви читаєте новину «На купівлі подарунків заробляють по 1 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути