вівторок, 22 листопада 2011 16:28

Злата Огнєвіч співала на закритій зустрічі для Володимира Путіна

Злата Огнєвіч співала на закритій зустрічі для Володимира Путіна

Співачка Злата Огнєвіч співала на закритій зустрічі президента Молдови й російського прем'єр-міністра Володимира Путіна. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Нам сказали, виключити світло й сидіти тихо, бо Володимиру Володимировичу не треба показуватись на очі. А нам же цікаво всім подивитися на живого Путіна. Ми всі прилипли до вікна і в той момент хтось заходить і каже: "О, девченки, а чего вы без света сидите?" і включає світло. А ми в цей час всі у вікні. Ще й Володимир Володимирович якраз дивиться в наш бік. Лише посміхнувся", - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огневіч отримала 50 тис. доларів за перемогу на Crimea Music Fest

Злата народилася в сім'ї військового хірурга. У п'ять років разом із сім'єю переїхала до кримського Судака.

"Тато зараз полковник у відставці, але ще працює. Він завжди був суворим, не пускав гуляти, а мама при цьому говорила: "Надо ребенку доверять". Вона бачила, що я адекватна людина. І якщо піду кудись гуляти, то їм за мене червоніти не доведеться. Взагалі тато не схвалював моє захоплення музикою. Постійно говорив мені: "Навіщо тобі та музика і конкурси? Будь краще лікарем". Але потім змирився. Мама директор піццерії, хоча за фахом філолог. Приїжджала підтримати мене на фестивалі "Crimea Music Fest", - зауважила Огнєвіч.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч співала на закритій зустрічі для Володимира Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути