середа, 16 листопада 2011 17:39

Злата Огнєвіч полетить в затоплений Таїланд
6

Фото: Фото надане піар-агентством M-PRESS

У вівторок українська співачка Злата Огнєвіч знімала кліп на пісню "Далеко". Режисером виступив француз Дідьє Баубіч. Він часто знімає рекламні ролики для світових фірм та виступає як кінорежисер.

Знімальний майданчик зробили у формі кімнати. Злата сидить в м'якому стільці і співає. Одягнута в рожеву сукню на бретельках. В павільйоні десь плюс 10 тепла. На ноги взула чорні уггі.

"В цій пісні нема якогось сюжету, типу блокбастера. Є просто ідея показати мої внутрішні переживання. Бо пісня про те, що любов закінчилась. Вона була і взаємна. А закінчилась, можливо, тому, що не вистачило потрібних слів для двох людей. Я переживала таку ситуацію, тому в кліпі не граю роль, а показую оголену душу", - зазначає співачка.

У вересні Злата брала участь в музичному фестивалі "Crimea Music Fest", який організовувала Алла Пугачова. Зайняла там перше місце. За це отримала $50 тисяч в якості призу.

"Ці гроші належать команді і всі вони пішли на покриття деяких витрат. На кліп грошей із цього бюджету не виділяли, бо зйомки інколи перевищують призові фонди", - зауважує Огнєвіч.

На початку наступного року співачка планує на місяць поїхати до Таїланду.

"І я і команда заслужили на цей відпочинок. Я чула, що в Таїланді повінь, але мені прислали листа, що все ок. Аеропорти працюють. Мабуть, ЗМІ перебільшили трохи, бо туристичні райони від повені не постраждали", - переконана співачка.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч полетить в затоплений Таїланд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути