неділя, 11 вересня 2011 11:25

Злата Огневіч отримала 50 тис. доларів за перемогу на Crimea Music Fest

Злата Огневіч отримала 50 тис. доларів за перемогу на Crimea Music Fest

Вчора в Ялті завершився міжнародний фестиваль Crimea Music Fest 2011. Гран-прі отримала чилійська співачка Кароліна Сото. Їй вручили 100 тис. доларів.

Київська співачка Злата Огневіч посіла перше місце. Вона отримала 50 тис доларів.

"Члени журі не сперечались, кому віддати перше місце. Після перегляду конкурсних номерів, кожен з нас самостійно проголосував. Потім виявилося, що наші думки співпали", - розповів російський співак Валерій Леонт'єв.

"Якби я отримав 100 тисяч доларів, то витратив би їх на творчість. Готуюсь до відзначення 10-річчя свої кар'єри - на це потрібні шалені гроші. Для того, щоб розмістити банери і розклеїти афіши, потрібно аж 270 тис. доларів", - говорить співак.

Другим став індійський виконавець Насіл Д'Суза. Його перемогу прокоментувала Софія Ротару, яка разом з ним виступала на сцені (Ротару виконувал пісню "Я тебя любила", а Насіл грав на гітарі).

"Насіл - прекрасний співак і чарівний хлопець. Його кар'єра лише починається, впевнена, що вона стрімко розвиватиметься", - сказала Ротару.

Третє місце посіли сестри із Шрі-Ланки Умара і Умарія. Вони отримал 20 тис. доларів.

Алла Пугачова вручила премію "Зірка Алли" представникам Казахстану - гурту "Rin'go".

Зараз ви читаєте новину «Злата Огневіч отримала 50 тис. доларів за перемогу на Crimea Music Fest». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі