понеділок, 21 січня 2013 10:02

Волочкова відзначила день народження з колишнім чоловіком

Балерина Анастасія Волочкова напередодні, 20 січня, відзначила свій 37-й день народження. Артистка провела свято виключно у вузькому сімейному колі, без "золотого голосу Росії" Миколи Баскова.

Анастасія Волочкова вирішила цього року не влаштовувати пишних урочистостей і скликати гостей, а відзначити день народження серед близьких і рідних. Не забула артистка і про численних шанувальників, які в соціальній мережі Twitter з самого ранку почали вітати свою улюбленицю.

"Добрі люди! Так приємно читати ваші привітання з Днем Народження!! Їду додому з Храму Святої Матронушки. Дякую Богові за Вашу любов!" - написала Анастасія. На своїй сторінці вона досить детально розповіла, як зустріла свій 37-й день народження. "У мене почався День Народження ... І так приємно, що першою привітала МАМА! Приїхала. І в мене-Радість!" - поділилась щаслива балерина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Басков цілував голі груди Волочкової

Артистка повідомила, що з нагоди дня народження вирішила влаштувати собі вихідний. В якості ілюстрації до запису вона опублікувала знімок перших букетів, які вона отримала в якості подарунків. А ось кохана мама вручила Анастасії велику каблучку з аквамарином в 132 карата, як повідала сама щаслива власниця. Балерина не приховує, що має любов до великих прикрас.

Цікаво, що в цей знаменний день поруч з Волочковою не виявилося "золотого голосу Росії" Миколи Баскова, з яким тільки нещодавно вона жарко відпочила на Мальдівах. Чому артист пропустив день народження своєї подруги, невідомо, але в тій же соціальній мережі вони обмінялися ніжними повідомленнями. Басков їй написав привітання з днем народження і пообіцяв подарунки при зустрічі. Артистка відповіла: "Коханий Коля! Мені тебе не вистачає Спасибі за привітання! Подарунок ти вже для мене зробив своєю любов'ю. Дорожу тобою! Бережу в пам'яті і серці .. Повертайся скоріше!"

Зате трохи пізніше з'ясувалося, хто ж у цей день виявився поруч з Анастасією. Крім матері, привітали балерину дочка Аріадна і колишній чоловік Ігор Вдовін. Артистка опублікувала зворушливе сімейне фото і підписала його: "Домашній День Народження-це свято!! Всі мої!!"

Зараз ви читаєте новину «Волочкова відзначила день народження з колишнім чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути