четвер, 10 січня 2013 15:22

Волочкова на Мальдівах стала об'єктом уваги ската

Балерина Анастасія Волочкова залишилася вірна собі. Вона відправилася на місце її знаменитої фотосесії на Мальдівських островах. Саме там артистка традиційно проводить довгоочікувану відпустку.

Як пише у себе в блозі Настя, Мальдіви вона дуже любить і не може хоча б раз на рік не відвідати ці розкішні місця. Балерина насолоджується сонцем і теплим океаном. При цьому Анастасія не втомлюється радувати своїх фанатів напівоголеними фотографіями на фоні прекрасної природи. Зовсім нещодавно вона виклала в мікроблозі знімки, де позує на містку, а потім і в прозорій воді Індійського океану.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова роздяглася в басейні на Мальдівах

На всіх фотографіях, які вона виклала, Настя зображена або в сукнях, або в купальниках, тому її численні шанувальники мають можливість тільки лише милуватися довгими стрункими ногами відомої балерини.

Однак навіть у такому райському і спокійному куточку, як Мальдіви, з Волочковою сталося справжня пригода. Коли вона плавала в океані, побачила великого морського ската.

Артистка вибігла на берег, а мешканець морських глибин, побачивши Настю, стрибнув до балерини просто на берег. Місцеві жителі тут же збіглися, щоб врятувати тварину, що дуже вразило балерину.

"Скат до мене прийшов скат ... мальдівці збіглися на його захист .. От би в нас до людей так ставилися", - написала Настя у своєму Тwitter.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова на Мальдівах стала об'єктом уваги ската». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути