субота, 22 грудня 2012 03:20

"Мені гармонійні сексуальні відносини завжди допомагають" - Волочкова

"Мені гармонійні сексуальні відносини завжди допомагають" - Волочкова
Волочкова ФОТО: show-biz.novostimira.biz

Поділитися інтимними подробицями особистого життя балерині захотілося після того, як вона отримала нагороду від журналістів Росії за свої відверті фото.

"Мені гармонійні сексуальні відносини завжди допомагають. Вони дають силу, сплеск емоцій, - розповіла Анастасія. - До партнера, коли танцюєш на сцені про любов, мимоволі виникає відчуття. Якщо просто перепихнуться, то такі відносини не дають ні сил, ні емоцій - нічого" - каже Настя, не особливо вибираючи вирази.

На питання про те, чи мають балерини в ліжку з чоловіком перевагу перед звичайними жінками, Волочкова відповіла:

"Навіть не знаю. Розтяжка, вважається, допомагає. Але тут залежить зовсім не від фізіології. Тут залежить від сексуальності. Мені здається чомусь, що в балеті, навпаки, її не так багато".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков цілував Анастасію Волочкову по-дорослому

Прокоментувала Волочкова і конфлікти з Ксенією Собчак. Вважається, що Собчак не злюбила балерину після того, як та відбила у неї чоловіка. "Ніякого чоловіка я у неї не відбивала, - розповіла Настя. - Просто був момент, коли її мама попросила мене: Настя, сходи з чоловіком, який дійсно любить Ксенію, в ресторан, повечеряйте. Може, у Ксенії почуття ревнощів з'являться і вона захоче відновити сім'ю! І я зробила це. Його звали Слава Лейбман. Мама Ксенії переживала, що вона може закінчити не тільки свою кар'єру, якої у неї, між іншим, і тоді не було, але і своє життя".

"Дівчина з таким трудом нареченого знайшла, - говорить Волочкова про Собчак. - А у мене з 19 років, в цьому віці я почала статеве життя, проблем з чоловіками немає. Можна було б і раніше, але мені мама сказала: - Настя, займайся балетом, розвивай свій талант, не розкидайся. Станеш знаменитою - у тебе будуть будь-які чоловіки, які захочеш..."

Зараз ви читаєте новину «"Мені гармонійні сексуальні відносини завжди допомагають" - Волочкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути