вівторок, 08 січня 2013 12:38

Анастасія Волочкова роздяглася в басейні на Мальдівах
6

Відома балерина Анастасія Волочкова проводить новорічні канікули в відповідності з власними традиціями. Зірка в черговий раз відправилася на Мальдіви і не забула представити в мікроблозі знімки з відпочинку. Щоправда, поки фотографії не дуже відверті.

Напередодні знаменитість привітала своїх шанувальників зі святом. "Добрі Люди, з Різдвом! На Мальдівах воно вже настало".

А кількома днями раніше опублікувала фотографії себе коханої в океані. "Мальдіви ... Радість... ", - пише балерина. Вчорашній же вечір Волочкова провела так, як і годиться світській левиці: відправилася в ресторан у вечірній сукні. "Збираючись на вечерю, не можу зрадити Roberto Cavalli ..." - уточнила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова зібралася заміж за племінника мера Москви

Раніше Анастасія писала, що вибирала подорож разом з Миколою Басковим. Однак поки на знімках тенора поряд з балериною не видно. Втім, Микола збирався "в гості" до Волочкової на Мальдівські острови ще в минулому році. Але так і не долетів. "Ми знайомі з Колею багато років, мені з ним дуже комфортно, - пояснювала журналістам балерина. - І він так любить Арішу: весь час їй дарує приголомшливі бальні сукні, іграшки. Загалом, з Басковим не засумуєш".

Втім, на цей раз Волочкова відпочиває без дочки. "Аріші я подарувала зимову подорож: на новорічні канікули вона з бабусею відправиться в Європу, а мій колишній чоловік Ігор Вдовін, тато Аріши, накупив їй різних іграшок і речей", - поділилася балерина.

Нагадаємо, в січні 2011 року Анастасія здійснила справжню сенсацію, влаштувавши відверту фотосесію на Мальдівах. Знімки, на яких балерина з'явилася у всій первозданній красі, бурхливо обговорювалися як інтернет-користувачами, так і світськими персонами.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова роздяглася в басейні на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути