пʼятниця, 11 січня 2013 18:09

Басков цілував голі груди Волочкової
6

Мальдіви котрий рік поспіль залишаються одним з улюблених місць відпочинку для еліти шоу-бізнесу. Ось і в цьому році, ледь відгриміли новорічні свята і незліченні корпоративи, на один з найкрасивіших островів мальдівського архіпелагу відлетів "золотий голос Росії" Микола Басков.

Однак, як з'ясувалося, новорічну відпустку тенора зовсім не носила характер тихого і спокійного відпочинку. Співак вирушив на Мальдіви не один, а в компанії скандально відомої балерини Анастасії Волочкової. Їхнє спільне проведення часу досить романтичного характеру неподалік однієї з шикарних Мальдівських вілл вдалося сфотографувати папараці.

Микола і Анастасія прибули разом на острів Ріті Ра в елітний п'ятизірковий готель One & Only. До слова, проживання на віллі цього готелю коштує 2500 доларів в день. Російський співак і балерина зайняли віллу з приголомшливим видом на океан, розташовану прямо на воді. Зазвичай ці вілли займають закохані пари або молодята в період медового місяця.

Пара провела на острові тиждень в повній самоті. Свою маму і доньку Волочкова на цей раз залишила вдома в Москві. Вочевидь, Анастасія вирішила зробити собі подарунок, погодившись на пропозицію свого давнього друга Миколи Баскова відпочити разом.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова п'є шампанське на сніданок

До речі, сам Микола ще до Нового року зізнавався, що запросив на Мальдіви свою подругу. Однак, судячи з відвертих фотографій, поїздка "давніх друзів" швидко перетворилася на хвилюючу романтичну пригоду.

Вранці Коля і Настя снідають близько вілли. В обід плавають, насолоджуючись красою підводного світу і товариством один одного. Ближче до заходу можна побачити і більш романтичні картини. Наприклад, пікантний масаж, який Волочкова робить Баскову прямо на лежаку. А потім - їхні гарячі поцілунки і ласки не лише на суші, але і просто у воді.

На Мальдівах Микола і Анастасія провели тиждень і залишаться там ще на кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Басков цілував голі груди Волочкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути