пʼятниця, 02 вересня 2011 11:16

Дружина Пономарьова хоче мати ще двох дітей

Дружина Пономарьова хоче мати ще двох дітей

Вікторія Мартинюк не планує в найближчому майбутньому виходити заміж.

"Я стараюсь жити в гармонії з собою. Я знаю, коли мені захочеться по чесному, воно мені прийде. Я нікого не шукаю. Заміж не збираюсь. Хоча не буду говорити "ніколи". Але зараз у мене немає цілі знайти собі когось. Це все елементарно робиться, якщо є бажання. У мене просто зараз інші пріоритеті", - розповіла Gazeta.ua дружина Олександра Пономарьова.

Наприкінці квітня цього року Вікторія подала позов про розірвання шлюбу. Одружились у серпні 2006 року. Пара має спільного сина Сашка. Зараз йому 4 роки. Щомісяця Олександр виділяє на дитину 16 тис грн.

Дружина співака зізналась, що хоче мати ще дітей.

"Щоб була одна дівчинка, а потім ще хтось, не важливо хто. Але двох мінімум. Якщо будуть всі хлопці, то буду до останнього намагатись. Мені потрібна дівчинка. У мене похресниця є, то я вже на ній відриваюся. Але так хочеться, щоб моє було, ці косички, хвостики", - поділилась Вікторія.

Нещодавно в одному з київських нічних клубів Мартинюк бачили в компанії невідомого чоловіка.

"Та які романтичні стосунки? Це мій далекий знайомий, який просто підійшов привітатися і пішов. У мене взагалі зараз ні з ким немає романтичних стосунків. У мене в житті зараз дуже багато справ, по роботі зокрема. Я краще вечір проведу разом з маленьким вдома, ніж кудись іти", - підкреслила вона.

30 серпня в одному зі столичних судів мали розглядати справу про розірвання шлюбу між Пономарьовим та Мартинюк. Засідання перенесли на жовтень, оскільки ані Вікторія, ані її представник не з'явились. Пізніше Мартинюк заявила, що її адвокат ще в липні написав заяву із проханням перенести засідання на 2 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Пономарьова хоче мати ще двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути