вівторок, 19 липня 2011 05:45

Дружина підозрює Пономарьова у викраденні авто

24-річна Вікторія Мартинюк, дружина співака Олександра Пономарьова, звинувачує його у викраденні своєї машини. Минулого тижня зник її "порш" за $100 тис.

— Авто мені подарували батьки, — говорить Вікторія. — Машину викрали під вікнами будинку. Ввечері припаркувалася, а зранку не було. Одразу написала заяву. Я не підозрюю нікого. Але так дивно співпало, що під час розлучення із Сашею мені розбили машину, а потім викрали її. Навіть у міліції зацікавилися такими збігами.

Вікторія та Олександр прожили у шлюбі чотири роки. Розійшлися на початку 2011-го. Мають сина Олександра, 4 роки.

— Нас офіційно досі не розлучили. Бо я подала апеляцію, оскільки суд пройшов з великою кількістю процесуальних порушень. Олександр зараз бачить сина тоді, коли захоче. Зустрічі найчастіше влаштовуємо, коли зручно обом. Я хотіла би, щоб він водив дитину у школу, басейн, на танці і тренування. Однак у нього своє бачення, як проводити із сином час. На малого виділяє 16 тисяч гривень на місяць. Цієї суми вистачає. Одну няню оплачує він, другу — я.

Співак відпочиває на Кіпрі. Він шокований підозрами Вікторії.

— Вона обмежує зустрічі Олександра із сином, — каже 37-річна Нонна Кондрашова, директор Пономарьова. — Вимагає, щоб бачив дитину замість двох діб 12 годин на тиждень під наглядом няні. Сашко одного разу говорить до тата: "Я не хочу їхати додому. Давай я перевдягнуся, мама піде в ніч на роботу в клуб, а я до тебе повернуся". З Євгенією (12-річна донька Пономарьова від попереднього шлюбу. — "ГПУ") у неї були постійні конфлікти. Вікторія називала її "исчадием ада". У вересні торік Женя підслухала розмову Саші з Вікторією, в якій колишня наполягала, щоб дівчину відправити в Ірпінь в "Інститут благородних дівиць". На що Саша відповів: "Я дітей на дружин не міняю".

Мені здається, весь цей сир-бор пов'язаний із боргом її батька. Він не повертає Олександрові гроші, які позичив два роки тому. Хоча Вікторія робить вигляд, що вперше про це чує.

Зараз ви читаєте новину «Дружина підозрює Пономарьова у викраденні авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути