пʼятниця, 22 липня 2011 20:02

Мозгова підозрює, що дружина Пономарьова хоче зіпсувати йому життя

Мозгова підозрює, що дружина Пономарьова хоче зіпсувати йому життя

Продюсер Олена Мозгова весь час підтримує свого колишнього чоловіка Олександра Пономарьова. Співак зараз розлучається зі своєю дружиною Вікторією Мартинюк.

"Я з ним весь час спілкуюсь. У нас дуже дружні стосунки. Йому зараз не легко. Він дуже важко сприймає всі ці інтерв'ю, які вона (Вікторія — ред.) дає. Найголовніше, за що він дуже переживає, це те, що вона йому не дає дитину. Це для нього просто трагедія. Але вчора він був дуже щасливий, оскільки провів з дитиною цілий день", - розказала у коментарі Gazeta.ua Мозгова, зауваживши, що під час зустрічі дитина була під наглядом няні.

Олена підтвердила слова директора Пономарьова Нонни Кондрашової про те, що Вікторія обмежує спілкування співака із сином.

"Я точно знаю, коли Саша хоче зустрітися, вона йому не дозволяє. У неї є своє поняття, коли це можна робити, а коли не можна. Саша дзвонить, а вона каже: "Він зайнятий". Особливо не пояснюючи, Вікторія просто відмовляє йому. Хоче, щоб він весь час її умовляв. Вона просто маніпулює дитиною", - наголосила продюсер.

У Вікторії нещодавно викрали машину. Дівчина підозрює у цьому Олександра.

"Я їй після цього інтерв'ю подзвонила і говорила години дві певно. Кажу їй: "Ну що ти робиш? Навіщо ти кажеш це? Він що, гопник? Чи машин у нього немає? Та у нього їх чотири. Навіщо йому твоя?". На що вона мені відповіла: "Я впевнена, що це він". Скільки років я знаю Сашу, він нічого ні у кого не взяв. Він останню сорочку може віддати. Але точно не вкрасти. Я вважаю, що вона хоч якимось чином хоче зіпсувати йому життя, імідж. Хоча вона не розуміє, що цим вона йому мало що зіпсує. Скоріше за все себе такими дурницями зіпсує назавжди. Напевно у неї якась глибока образа", - зауважила Мозгова.

"Я дуже поважаю і люблю Сашу, тому мені дуже прикро за нього. Тому що я знаю, як він любить дітей, як він старається. Те, що він чудовий батько — це факт. Раджу йому не піддаватися на всі ці провокації і не вступати у всю цю мишачу метушню. Він же не базарна баба", - додала вона.

У пресі активно циркулює тема боргу батька Вікторії. Мовляв чоловік винен співаку велику суму грошей. Однак у коментарі Gazeta.ua сама Вікторія це спростувала.

"Борг є. Звісно вона буде це заперечувати. Це немаленька сума. Батько позичав на розвиток свого бізнесу. У Саші завжди були гроші. Вона вийшла заміж за нормального, упакованого чоловіка. Те, що батьки захотіли подарувати їй машину, це їхня ініціатива", - підкреслила продюсер.

Нонна Кондрашова не раз підкреслювала, що у дружини співака були конфлікти із 12-річною дочкою Пономарьова від першого шлюбу Євгенією. Сама ж Вікторія запевняє, що стосунки були нормальними і були лише невеликі конфлікти.

"Там були проблеми. Просто мені про них не говорили, знаючи мій вибуховий характер. Бо для Вікторії все би тоді закінчилось плачевно. Насправді там були ситуації: продукти ділила, Жені не давала... Мені коли почали все розказувати, у мене волосся дибки ставало. При чому сама Женя мені нічого не розказувала. Вона досі не хоче говорити на цю тему", - наголосила Мозгова.

Зараз ви читаєте новину «Мозгова підозрює, що дружина Пономарьова хоче зіпсувати йому життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути