середа, 20 липня 2011 15:40

Колишня Горбаля на Кіпрі зустріла Пономарьова
6

Фото: Фото з особистого архіву Галліни, надане агентством artPRoUA

Колишня дружина регіонала Василя Горбаля Галліна з'їздила відпочити на Кіпр.

Співачка вже не вперше відпочиває у курортному містечку Лімасол. Цього разу, Галя релаксувала з друзями і трирічною донькою Софією, пише ТаблоID.

Одного дня колишня жінка Горбаля з компанією вибралася на пікнік у гори. Там неподалік від водоспаду є спеціально обладнані місця для всіх охочих посмажити шашлики.

"Взагалі на Кіпрі приголомшливо смачна їжа, запечене м'ясо, свіжа риба і морепродукти. А ось дочка ласувала неймовірно смачною місцевою картоплею. Зізнаюся, як мені здалося, нічого смачнішого я не куштувала. Відразу згадався смак з юності", - сміється Галліна.

Окрім того, на Кіпрі Галя зустрілася з досі нерозлученим співаком Олександром Пономарьовим, який відпочивав там з друзями. Одного вечора Галліна і Олександр пішли в котрийсь з місцевих клубів і потрапили на концерт репера Потапа і Насті Каменських.

Перед самим від'їздом в Україну Галя попрямувала на шопінг.

"У тамтешніх крамничках у розпал літа місцеві мешканці продають теплі вовняні шкарпетки, в'язані шапки, овечі шкури. Серед липневої спеки все це виглядає, принаймні, кумедно. Правда, якщо на узбережжі стоїть спека +38 градусів, то високо в горах прохолодно - немає і 20 тепла", - каже тусовщиця.

Як відомо, 11-го липня на військово-морській базі на півдні Кіпру стався потужний вибух, в результаті якого кілька людей загинуло і десятки були поранені. Але Галю, на її щастя, пронесло.

"Буквально за день до цієї трагедії ми проїжджали цю військову базу, розташовану між містами Лімасол і Ларнака, і навіть вечеряли коло неї у селі Зігі", - вважала за необхідне розповісти світу Галліна.

До речі, дочка Горбаль залишилася на Кіпрі. Тож Галя повторно збирається в теплі краї.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Горбаля на Кіпрі зустріла Пономарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути