середа, 31 серпня 2011 17:03

Дружина Пономарьова пояснила, чому не прийшла на судове засідання

Дружина Пономарьова пояснила, чому не прийшла на судове засідання

Адвокат Вікторії Мартинюк місяць тому написав заяву із проханням про перенесення судового засідання. Вчора в одному зі столичних судів мали розглядати справу про розірвання шлюбу між співаком Олександром Пономарьовим та його дружиною Вікторією Мартинюк. Засідання не відбулося, оскільки Вікторія не прийшла до суду. Розгляд справи перенесли на жовтень.

"Інформація про те, що судове засідання відбудеться 30 вересня з'явилась в червні. В липні мій адвокат написав заяву із проханням перенести його на 2 вересня. Він не міг з'явитись на судове засідання, оскільки був за кордоном", - пояснила Gazeta.ua дружина співака.

Дівчина зауважила, що не розуміє, навіщо Олександр та його представник прийшли до суду: "Можливо це був якийсь піар-хід. Зі мною він не намагався зв'язатись".

Дружина Пономарьова підкреслила, що не прийде до суду у жовтні, якщо в цьому не буде необхідності.

"Якщо адвокат дозволить не йти, то я краще не піду. Не хочу робити публічного процесу з цього", - наголосила вона.

Дівчина запевнила, що ні за яку суму у суді не бореться: "Це його син, хай він сам вирішує, яку суму хоче давати. Ці гроші не для мене, це для дитини. Хоче — хай дає, не хоче — хай не дає, це його рішення. Я сама можу забезпечити свою дитину".

Вікторія Мартинюк та Олександр Пономарьов одружилися у серпні 2006 року. У квітні цього року дівчина подала на розлучення. На той момент подружжя майже рік не жило разом.

Наразі Олександр та Вікторія продовжують спілкуватися лише за допомогою смс.

"Олександр спілкується із маленьким, коли захоче. Якщо він в Києві, то бачить сина один-два рази на тиждень. Забирає його на цілий день. Дитина завжди ходить з нянею. Маленькому 4 роки, і я більше спокійна, коли дитина є під наглядом", - зауважила Мартинюк.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Пономарьова пояснила, чому не прийшла на судове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути