середа, 31 серпня 2011 10:57

Олександра Пономарьова досі не розлучили

Олександра Пономарьова досі не розлучили

Вчора в одному зі столичних судів мали розглядати справу про розірвання шлюбу між співаком Олександром Пономарьовим та його дружиною Вікторією Мартинюк. Судове засідання не відбулося, бо на розгляд справи Вікторія не з'явилася.

Про це Gazeta.ua розповіла прес-секретарка співака Олександра Проценко.

"На розгляді справи Вікторії не було, також в залі були відсутні її представники. Через це судове засідання не відбулося. Розгляд справи перенесли на жовтень", - сказала вона.

"Олександр нічого не знав про плани Вікторії не з'являтися до суду. Навіть не знаю, чи вони зараз спілкуються", - додала вона.

Вікторія Мартинюк та Олександр Пономарьов одружилися у серпні 2006 року. Позов про розірвання шлюбу Вікторія Мартинюк подала наприкінці квітня цього року.

"Олександр не хоче говорити про розлучення, бо для нього всі ці судові процеси — болюча справа. Єдине, чого він хоче, - нормально бачитися з сином", - розповіла Олександра Проценко.

Пара має спільного сина Сашка. Зараз йому 4 роки. Щомісяця Олександр виділяє на дитину 16 тис грн.

"Опікунська рада ухвалила рішення про те, щоб давати Олександрові сина на дві доби. Під час судового засідання мали розглядати апеляцію Вікторії з приводу скорочення часу проведення з дитиною до однієї доби", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Пономарьова досі не розлучили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути