вівторок, 13 грудня 2016 17:08

Молоко та тунець: сім продуктів, через які шкіра швидко старіє
7

Американський лікар Френк Ліпман провів повноцінне дослідження харчових звичок та розробив план індивідуального харчування. Пацієнти виключили з раціону сім категорично заборонених продуктів. В іншому дотримувалися звичного меню. Результат - шкіра стала більш гладкою, зволоженою, зникли прищі та запалення. Колір обличчя покращився, лущення та почервоніння стали рідкістю.

1. Сир та йогурти з коров'ячого молока

"Молоко - одна з основних причин появи акне, - стверджує доктор Ліпман. - Причому я хочу підкреслити: будь коров'яче молоко, навіть від органічно вирощених корів, які отримували тільки натуральну їжу та мешкали в екологічних районах. У молоці містяться певні гормони, які при попаданні в людський організм підсилюють вироблення чоловічих гормонів. Саме вони, як відомо, провокують виникнення акне або погіршують проблему. Багато хто знає про це та відмовляється від цільного коров'ячого молока. Однак забувають про сир і кисломолочні продукти! Я переконався, провівши 21 дослідження на великих групах пацієнтів: відмова від продуктів на основі коров'ячого молока поліпшила ситуацію в 100% випадків. Але кальцій та білок організму необхідні. Замінити можна будь продукцією на основі козячого або овечого молока. Вона не менш смачна, але не має подібних побічних ефектів".

Автор: cosmo.ru
 

2. Продукція з цілісної муки

"Білий хліб, макарони, білий рис, випічка на основі пшеничного борошна, крекери та пластівці - все це провокує викид інсуліну. За останніми даними, підвищення його рівня в крові веде до акне, діабету та передчасного старіння шкіри. Додам до цього списку рапсову, соєву олію. Це найкращі друзі акне. Замість макаронів я рекомендую гречану локшину. Замість хліба - вироби з житнього або цільнозернового борошна. Білий рис легко замінюється на бурий ".

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я морила себе голодом" - фітнес-модель знайшла щастя в їжі

3. Соки

"Хоч овочеві, хоч фруктові - будь-які соки, які в готовому вигляді, містять занадто багато цукру. Особливо небезпечні в цьому сенсі "зелені" соки. Вони потенційно сприймаються як здорові, корисні. Тим часом деякі з них містять 50 грамів цукру на порцію. Інакше людина просто не зможе це проковтнути. Пити сік можна, якщо ви його вичавили власноруч, але не більше склянки на добу та не на голодний шлунок. Я б не радив чимось замінювати соки, їх користь сильно перебільшена. Звичайна чиста вода в цьому сенсі набагато корисніша для шлунково-кишкового тракту та для шкіри ".

Автор: cosmo.ru
 

4. Газована вода без цукру

"Про велику кількість цукру в газованих напоях не сказав тільки ледачий. Багато брендів випускають варіації напоїв без калорій та цукру. Тим часом вони мають згубний вплив на кишечник. Замінники цукру впливають на вироблення інсуліну, який реагує на смакові рецептори. Руйнують кишкову флору, вбиваючи ряд бактерій, які необхідні для повноцінного розщеплення, засвоєння їжі та виведення відходів. Брак цих бактерій може привести до акне, появи екземи, хронічних запальних процесів та передчасної появи зморшок ".

Автор: cosmo.ru
 

5. Консерви

"Усі консервовані продукти або пересолені, або переслащенні. Інакше вони не зможуть так довго зберігатися. Відповідно, організм отримує підвищене навантаження на нирки, або на підшлункову залозу. Це викликає набряклість, одутлість обличчя, розширення судинної сітки, зневоднення шкіри та сприяє втраті її тонусу ".

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять сезонних продуктів, що сприяють схудненню та насичують вітамінами

6. Тунець

"Багато хто вважає, що консервований тунець - це зло. Свіжий - корисна риба. Насправді корисний тільки дикий тунець, який виріс в природних умовах. Тунця масово вирощують, використовуючи в якості корму добавки, що прискорюють ріст маси риби. В тілі тунця накопичується ртуть - така біологічна особливість цього виду. Я настійно рекомендую відмовитися від тунця на користь лосося або іншої червоної риби ".

Автор: cosmo.ru
 

7. Кава

"Так, я офіційно стверджую, що кава виключно шкідлива. Вона володіє діуретичним ефектом - виводить з організму рідину. Це веде до втрати пружності шкіри, зморшок, сухості та порушень мікрорельєфу шкіри. Якщо ви п'єте каву заради бадьорості, повірте, правильно заварений чай вас розбудить нітрохи не гірше. Користі організму принесе набагато більше ".

Автор: cosmo.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Молоко та тунець: сім продуктів, через які шкіра швидко старіє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути