пʼятниця, 11 листопада 2016 18:35

"Я морила себе голодом" - фітнес-модель знайшла щастя в їжі
6

Фото: dailymail.co.uk

Зірка соціальної мережі Instagram Емілі Скай розповіла шокуючу історії про своє минуле. Фітнес-модель показала своє фото 8 років тому. Вона була нездоровою та майже нічого не їла.

"Раніше я постійно займалася кардіотренуваннями. Я була одержима худорбою. Це була моя головна мета, - розповіла 31-річна Емілі. - Я морила себе голодом. Була нещасливою та постійно знаходилася у депресивному стані."

Сьогодні жінка важить 60 кг, на 13 кг більше попередньої ваги, та знаходиться у чудовій формі.

"Я не зациклююся на кардіо та їм більше, ніж будь-коли у своєму житті, - зазначила фітнес-модель. - Я стала щасливішою, здоровішою та сильнішою. Я більше не замислююся над тим, як виглядаю. Я їм та тренуюся, щоб відчувати себе сильною для загального здоров'я та довголіття."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25-річна дівчина стала прихильницею "уколів краси" після схуднення на 92 кг

Після перетворення багато друзів почали критикувати жінку, ніби вага набирається надто швидко. У відповідь — Емілі викреслила цих людей з життя.

"Не зосереджуйтесь на своїй худорбі. Піклуйтеся про загальний стан здоров'я - психічного та фізичного, - зауважила жінка у своєму пості в Instagram. - Не слухайте тих, хто вас не підтримує. Оточіть себе позитивними однодумцями. Завжди робіть те, що робить вас щасливими. Незалежно від того, що хтось думає!"

Зараз ви читаєте новину «"Я морила себе голодом" - фітнес-модель знайшла щастя в їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути