середа, 07 грудня 2016 13:00

П'ять сезонних продуктів, що сприяють схудненню та насичують вітамінами
5

Взимку розігрується небувалий апетит. Це пояснюється тим, що організму в холодні зимові дні потрібно більше калорій для повноцінного функціонування. Для того, щоб залишатися у формі, слід включити в свій раціон сезонні продукти. Вони сприятимуть спалюванню жиру та насичуватимуть організм живильними речовинами.

Грейпфрут

Грейпфрут творить з фігурою чудеса. Зима - чудовий час для включення в раціон відомого жироспалювача. Допомагає позбутися целюліту та підтримувати фігуру в формі. Цитрус багатий клітковиною та вітаміном С. Можна додавати в салати або використовувати в якості перекусу.

Автор: beauty.ua
 

Яблука

Узимку треба їсти якомога більше яблук. Відомі дієтологи вважають їх ідеальними фруктами для схуднення. Покращують стан шкіри, нормалізують роботу серцево-судинної системи та обмін речовин. Як результат сприяють схудненню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшениця та цибуля: дієтолог склала список продуктів для плоского живота

Автор: beauty.ua
 

Гарбуз

Містить багато вітамінів та мінералів, нормалізує обмін речовин та виводить з організму шлаки. За словами дієтологів, гарбуз сприяє розсмоктуванню вже накопичених жирових відкладень.

Автор: beauty.ua
 

Селера

Незамінний продукт для тих, хто хоче схуднути. Найбільшу користь селера приносить в сирому вигляді - практично не містить калорій та нормалізує обмін речовин. Сприяє ефективному схудненню без шкоди для організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки банановій дієті можна схуднути на 6 кг за тиждень

Автор: beauty.ua
 

Квашена капуста

У квашеній капусті мізер калорій та безліч вітамінів. Покращує роботу шлунка та кишечника, знижує поганий холестерин, заповнює добову норму вітаміну С. Також регулює обмін жирів в організмі, покращує травлення та очищає організм від шлаків. Дає відчуття ситості та містить дуже мало калорій. Ідеально підходить для дієтичного харчування.

Автор: beauty.ua
 

Зараз ви читаєте новину «П'ять сезонних продуктів, що сприяють схудненню та насичують вітамінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути