четвер, 01 грудня 2016 18:15

Пшениця та цибуля: дієтолог склала список продуктів для плоского живота

Пшениця та цибуля: дієтолог склала список продуктів для плоского живота

Британський дієтолог Ріаннон Ламберт виокремила список продуктів, які слід виключити зі списку вживання, аби мати плоский живіт. За її словами, гарна фігура залежить від правильного харчування, а не кількості фізичних вправ.

"Їжа з високим вмістом клітковини виробляє велику кількість газу. Це призводить до здуття в животі, - сказала Ріаннон. - Наприклад, сочевиця. Один з продуктів багатий на клітковину. Якщо ви не можете від неї відмовитися, то надайте перевагу світлим сортам. Інші продукти з клітковиною — боби та артишоки."

Молочні продукти

"Молочні продукти є відмінним джерелом білка та кальцію. За даними бібліотеки медицини США, більше ніж у 65% людей відсутній фермент лактози. Це може викликати серйозні проблеми з травленням. Перейдіть на несолодке мигдальне молоко."

"Хоча яблука є відмінним доповненням здорової дієти, вони стають причиною здуття та травлення. Поєднання фруктози та продуктів з клітковиною призведе до процесу бродіння у вашому шлунку".

"Приготовані яблука краще перетравлюються організмом. Зверніть увагу на запечені страви з додаванням кориці та ложкою грецького йогурту."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидка дієта до Нового року: головні умови та список продуктів

Пшениця

"Пшениця може викликати серйозні проблеми через індивідуальну чутливість до клейковини або захворювання на целіакію - порушення травлення. Перш ніж усувати продукт, варто ідентифікувати причину."

Сіль

"Сіль зв'язує воду в організмі та допомагає підтримувати баланс рідини по всій системі. Але не варто захоплюватися додаванням солі до страв, оскільки вода буде утримуватися в організмі."

Цибуля

"Цибуля є одним з основних джерел живлення фруктанов - розчинні волокна, що можуть викликати здуття живота. Готова цибуля може зменшити ці ефекти. В якості альтернативи, можна використовувати свіжі трави або спеції."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йогурт, молоко та кава: дієтолог розвінчала чотири міфи про їжу

Газовані напої

"Газовані напої є дуже поширеною причиною здуття живота. Містять велику кількість вуглекислого газу. Пиво є одним з найпоширеніших причин здуття живота. Оскільки продукт зроблений з джерел бродіння вуглеводів, таких як ячмінь та пшениця."

Зараз ви читаєте новину «Пшениця та цибуля: дієтолог склала список продуктів для плоского живота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути