Ексклюзиви
вівторок, 29 листопада 2016 13:45

Йогурт, молоко та кава: дієтолог розвінчала чотири міфи про їжу

Американський дієтолог Хлоя Маклеод, що працює з голлівудськими зірками, вирішила розвінчати чотири найбільш поширених міфу про користь та шкоду популярних продуктів харчування.

Кава шкодить здоров'ю

Більшість раціонів дієт виключають каву. Вчені з цією рекомендацією не завжди згодні. Маклеод зазначає, що вживання кави в помірних кількостях може позитивним чином позначатися на здоров'ї. Про це свідчать різноманітні наукові дослідження. Напій шкідливий лише в тому випадку, якщо він доповнений молоком, цукром або солодкими сиропами.

Автор: techno.bigmir.net
 

Дієтичні безалкогольні напої корисніше звичайних

Дієтичні напої в якості альтернативи газованим напоям можуть бути менш шкідливі. Однак слід пам'ятати, що дієтичні безалкогольні напої повні штучних підсолоджувачів. Якщо дійсно хочете бути здоровим, потрібно повністю виключити висококалорійні напої. Якщо любите газовану воду, тоді слід додати свіжі шматочки фруктів.

Автор: tvoya-aura.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 73-річна Катрін Деньов в інтерв'ю розкрила секрети своєї краси

Йогурт містить багато цукру

Йогурт - відмінний спосіб поліпшити стан здоров'я та позитивним чином вплинути на мікрофлору кишечника, а як наслідок та імунітет. Однак ароматизовані йогурти, звичайно, містять чимало цукру. Маклеод зазначає, що з ароматизованими йогуртами слід бути дуже обережними. Рекомендує віддавати перевагу чистим йогуртам без добавок. Щоб урізноманітнити свій раціон можна додати в йогурт фрукти, трохи меду та кориці.

Автор: beauty.ua
 

Молоко шкодить здоров'ю

Молочна дискусія - одна з найбільш гарячих обговорюваних в мережі. Деякі стверджують, що молоко не несе ніякої користі для здоров'я. Інші рекомендують регулярно включати його в раціон. Маклеод дотримується думки, що молоко містить чимало кальцію, білка, вітаміну В12 та поживних речовин. Вважає єдиною проблемою та негативом - індивідуальну непереносимість та чутливість до молока. В цьому випадку рекомендує замінювати звичайне молоко мигдальним.

Автор: news.tut.by
 
Зараз ви читаєте новину «Йогурт, молоко та кава: дієтолог розвінчала чотири міфи про їжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути