Ексклюзивы
четверг, 21 мая 2015 16:57

Фаны "Днепра" обвинили руководство клуба в махинациях с билетами на финал ЛЕ

Фаны "Днепра" обвинили руководство клуба в махинациях с билетами на финал ЛЕ
Фаны "Днепра" сняли с себя ответственность за безопасность во время матчей. Фото: football.ua

Ультрас "Дніпра" обурені розподілом квитків на фінальний матч команди проти іспанської "Севільї". Про це вони написали у відкритому листі, який розмістили на своїй сторінці в одній із соціальних мереж. Наводимо його текст повністю.

"Цим відкритим листом хочемо звернутися до керівництва ФК "Дніпро", а також, висвітлити події навколо фіналу Ліги Європи, який відбудеться 27 травня у Варшаві. Думаю немає зайвої необхідності говорити про те, яке значення має цей матч для нас, вболівальників! Для багатьох з нас підтримка клубу вже давно переросла їх розряду захоплень в щось більш серйозне і значиме!

Це свого роду релігія, філософія, спосіб життя, хвороба - назвати можна як завгодно, але це в нас у крові, те чим живемо й дихаємо! Клуб завжди відчуває нашу підтримку, в яких містах і країнах не проходив би матч! Люди витрачають на це час, гроші, здоров'я, думки та емоції. Не будемо пояснювати всіх тонкощів, але це багато коштує, і мова не лише про матеріальне. Закриємо очі на те, що від клубу не було надано жодної підтримки і допомоги в організації поїздки до Варшави.

Зараз ми зіткнулися з ситуацією, яку навіть не могли собі уявити. Нас просто позбавили можливості придбати квитки на Фінал. На підставі усних домовленостей між активом Ультрас і керівництвом клубу був організований запис для придбання квитків. Складалися списки, збиралися гроші, подавалися в каси і на підставі цих списків ми мали отримати квитки.

На сьогоднішній ранок людей у ​​списках більше 1000 !! Квитків нам надали в двоє менше, і сьогодні повідомили про те, що квитків більше не буде !! За інформацією отриманою від польської сторони, для ФК "Дніпро" було виділено 8000 квитків!! Побічно цю інформацію нам підтвердили джерела в Україні! Питання до керівництва клубу: "Де решта квитків?!? Чим зумовлене таке наплювацьке й байдуже ставлення до вболівальників?

З урахуванням ситуації, що склалася дії керівництва клубу вважаємо необгрунтовано непорядними! Ви показуєте себе як люди, чиїм словам не можна довіряти і на чию підтримку не можна розраховувати.

У силу сформованої ситуації хочемо Вам донести наступне: "Ми так само знімаємо з себе всі усні домовленості з клубом! Більше не беремо на себе відповідальності за організацію безпеки як на стадіоні, так і за його межами !! Не відповідаємо за моральне й смислове навантаження всього, що буде відбуватися на трибуні, не відповідаємо за вчинки й поведінку людей, які в ситуації, що склалася почуваються зрадженими!", - написали фанати.

Сейчас вы читаете новость «Фаны "Днепра" обвинили руководство клуба в махинациях с билетами на финал ЛЕ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть