Ексклюзивы
среда, 24 сентября 2008 16:49

"Бунедкор" Ривалдо триумфально вышел в полуфинал Лиги чемпионов

Узбецький клуб "Бунедкор" (колишня назва - "Курувчі"), за який виступає колишній гравець збірної Бразилії, володар "Золотого м"яча" 1999 року Рівалдо, вийшов в півфінал азійської Ліги чемпіонів. У матчі - відповіді на своєму полі "Бунедкор" розгромив іранський клуб "Сайпа" з рахунком 5:1. Перша зустріч закінчилася внічию 2:2.

 

У складі "Бунедкора" хет-триком відзначився чилієць Хосе Луіс Вільянуева. По одному голу забили Рівалдо і його співвітчизник Луїзао.

 

Суперником узбецького клубу в півфіналі буде австралійська "Аделаїда", яка в 1/4 фіналу обіграла японську "Касіму Антлерс".

 

Іншу півфінальну пару складуть японські "Гамба Осака" й "Урава Ред Даймондс", що обіграли в 1/4 фіналу сірійську "Караму" і "Аль-Куадсію" з Кувейту відповідно.

 

Перші півфінальні матчі пройдуть 8 жовтня. Повторні зустрічі відбудуться 22 жовтня. Поки неясно, хто керуватиме "Бунедкором" в півфінальних поєдинках. 24 вересня контракт з клубом підписав відомий бразильський фахівець Зіко. Під час матчу з "Сайпою" командою керував колишній головний тренер Мірджалол Касимов.

Lenta.ru

Сейчас вы читаете новость «"Бунедкор" Ривалдо триумфально вышел в полуфинал Лиги чемпионов». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть