середа, 24 вересня 2008 16:49

"Бунедкор" Рівалдо тріумфально вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

Узбецький клуб "Бунедкор" (колишня назва - "Курувчі"), за який виступає колишній гравець збірної Бразилії, володар "Золотого м"яча" 1999 року Рівалдо, вийшов в півфінал азійської Ліги чемпіонів. У матчі - відповіді на своєму полі "Бунедкор" розгромив іранський клуб "Сайпа" з рахунком 5:1. Перша зустріч закінчилася внічию 2:2.

У складі "Бунедкора" хет-триком відзначився чилієць Хосе Луіс Вільянуева. По одному голу забили Рівалдо і його співвітчизник Луїзао.

Суперником узбецького клубу в півфіналі буде австралійська "Аделаїда", яка в 1/4 фіналу обіграла японську "Касіму Антлерс".

Іншу півфінальну пару складуть японські "Гамба Осака" й "Урава Ред Даймондс", що обіграли в 1/4 фіналу сірійську "Караму" і "Аль-Куадсію" з Кувейту відповідно.

Перші півфінальні матчі пройдуть 8 жовтня. Повторні зустрічі відбудуться 22 жовтня. Поки неясно, хто керуватиме "Бунедкором" в півфінальних поєдинках. 24 вересня контракт з клубом підписав відомий бразильський фахівець Зіко. Під час матчу з "Сайпою" командою керував колишній головний тренер Мірджалол Касимов.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Бунедкор" Рівалдо тріумфально вийшов у півфінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути