Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 13:00

Зіко пояснив причини підписання контракту з узбецьким "Бунедкором"

Бразильський тренер Зіко, що прилетів 24 вересня до Ташкента для підписання контракту з місцевим клубом "Бунедкор", розповів про причини свого рішення очолити узбецьку команду. За словами Зіко, велику роль в його приході в "Бунедкор" зіграв бразильський новачок цього клубу Рівалдо, повідомляє офіційний сайт команди.

Зіко відзначив, що він вирішив попрацювати в "Бунедкорі" після того, як Рівалдо розповів йому про узбецький футбол і про те, як багато в цій країні робиться для його розвитку. За словами бразильця, він багато чув про узбецький футбол ще в часи СРСР. "Сподіваюся, я внесу свій внесок до розвитку футболу в Узбекистані", - сказав Зіко.

Бразильський тренер відзначив також, що у нього немає бажання повертатися в турецький клуб "Фенербахче", з яким він працював з 2006 по 2008 роки. У минулому Зіко, котрий вважається одним з найкращих гравців в історії бразильського футболу, тренував японський клуб "Кашима Ентлерс", а також збірну цієї країни.

24 вересня "Бунедкор" проведе у відповідь матч 1/4 фіалу азіатської Ліги чемпіонів проти іранської "Сайпи". Перша гра, що відбулася в Ірані, завершилася з рахунком 2:2. На даний час головним тренером "Бунедкора" є Мірджалол Касимов, який 19 вересня був призначений на пост наставника збірної Узбекистану.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Зіко пояснив причини підписання контракту з узбецьким "Бунедкором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути