пʼятниця, 12 вересня 2008 10:29

Рівалдо забиває два голи за узбецький "Бунедкор"

Колишній футболіст збірної Бразилії Рівалдо забив два голи в своєму першому офіційному матчі за узбецький клуб "Бунедкор". 11 вересня чемпіон світу 2002 року відзначився в перенесеній грі чемпіонату узбекистану з "Машалом" і допоміг своїй команді отримати виїзну перемогу (2:0). Рівалдо відіграв всі 90 хвилин, повідомляє офіційний сайт "Бунедкора".

Бразилець відкрив рахунок на 11-ій хвилині, точно пробивши у верхній кут воріт "Машала", а за хвилину до кінця зустрічі встановив остаточний результат, перекинувши м"яч через голкіпера ударом з лінії штрафної. Відзначимо, що в матчі з "Машалом" за "Бунедкор" дебютував ще один бразилець - захисник Луїзао.

Після цієї перемоги клуб з Ташкенту набрав 54 очки в 20 матчах і закріпив лідерство в турнірній таблиці. У "Пахтакора", що йде на другому місці, 46 очок, але ця команда провела на дві гри менше. 17 вересня "Бунедкору" належить зіграти перший матч 1/4 фіналу азіатської Ліги чемпіонів проти іранського клубу "Сайпа". Гра відбудеться в Ірані.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Рівалдо забиває два голи за узбецький "Бунедкор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути