Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 10:44

Рівалдо приносить узбекам нічию в Лізі чемпіонів

Бразилець Рівалдо, котрий виступає за узбецький клуб "Буньодкор", приніс своїй команді нічию в першому матчі 1/4 фіналу азіатської Ліги чемпіонів проти іранської "Сайпи". Перша гра двохраундового протистояння, що відбулася 17 вересня в Караджі, завершилася з рахунком 2:2, а Рівалдо забив другий гол "Буньодкора", повідомляє Лента.Ру.

Всі голи в матчі "Сайпа" - "Бунедкор" були забиті в першому таймі. На 10-ій хвилині рахівниць відкрив чилійський нападаючий узбецького клубу Хосе Луіс Вільянуева, на 18-ій хвилині господарі відігралися, але ще через дві хвилини Рівалдо знов вивів команду з Ташкента вперед.

За п"ять хвилин до перерви після удару гравця "Сайпи" Кінуша Рахматі м"яч зачепив одного з гравців "Буньодкора", змінив напрям і влетів у ворота. На початку другого тайму Вільянуева потрапив в штангу, після чого м"яч забрав воротар "Сайпи". Після гри головний тренер "Буньодкора" Мірджалол Касимов заявив, що голкіпер забрав м"яч за лінією воріт.

Другий матч "Буньодкор" - "Сайпа" відбудеться 24 вересня в Ташкенті. Нагадаємо, що Рівалдо в своєму першому матчі за узбецький клуб (11 вересня) забив два голи. Дубль бразильця допоміг "Буньодкору" отримати виїзну перемогу (2:0) в грі чемпіонату Узбекистану проти "Машала".

Зараз ви читаєте новину «Рівалдо приносить узбекам нічию в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути