Ексклюзивы
среда, 24 октября 2007 13:39

У НУ-НС політреформу-2004 вважають узурпаторською

Член блоку "Наша Укаїна-Народна Самооборона" Юрій Ключковський в коментарі сайту RAZOM розповів своє бачення наслідків політреформи 2004 року.

Текст заяви передає прес-служба блоку на своєму офіційному веб-сайті.

"Невдале реформування Конституції у 2004 році зруйнувало систему стримувань і противаг між основними центрами влади в Україні. Після політреформи-2004 ми маємо загрозу узурпації влади та ліквідацію надбань демократичного режиму. Проблема поваги до Конституції, яка призвела до теперішньої політичної кризи, показує, що Україні потрібний новий Основний закон", - сказав член НУ-НС.

За його словами, текст Основного закону треба серйозно готувати.

"Потрібно чітко визначити конституційну роль і засоби її реалізації з боку Президента, оскільки в теперішній редакції Конституції на нього покладаються великі обов"язки, однак немає засобів та інструментів реалізації цих повноважень", - підкреслив він.

"Основний закон не повинен писатися нашвидкуруч, - наголосив член блоку. - Над Конституцією потрібно серйозно працювати і виходити не з кон"юнктурних, а із загальнонаціональних інтересів".

Сейчас вы читаете новость «У НУ-НС політреформу-2004 вважають узурпаторською». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть