Ексклюзивы
четверг, 14 октября 2010 14:19

"Батьківщина" відмовилася від виборів на Львівщині

"Батьківщина" відмовилася від виборів на Львівщині

Партія "Батьківщина" бойкотуватиме вибори до Львівської міської та обласної рад.

Як повідомляє пресс-служба партії, "ВО "Батьківщина" не бере участі у виборах до Львівської міської та Львівської обласної ради, оскільки ТВК в обох випадках зареєструвала фальшиві списки, сформовані та підписані членом провладної коаліції Деньковичем.

"Таким чином, ми бойкотуємо вибори до Львівської міської та обласної рад. З цього приводу лідер партії Юлії Тимошенко зробить офіційну заяву", - йдеться у документі.

"Для всіх тих, хто вважає себе членами "Батьківщини" Юлії Тимошенко, вищим статутним органом партії рекомендовано вийти з фальшивих списків, і цим продемонструвати, що партійні та ідейні інтереси є вищими за депутатський мандат, здобутий ціною зради. На тверде переконання лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, сьогодні кожен партієць, який є у фальшивих списках Деньковича, повинен зробити усвідомлений вибір. Тих, хто залишиться у списку, буде виключено з легітимної "Батьківщини".

Раніше лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляла, що її політична сила може відмовитися від участі у виборах на Львівщині, в разі якщо місцева ТВК не скасує рішення про реєстрацію "фальшивих списків Батьківщини".

Gazeta.ua

Сейчас вы читаете новость «"Батьківщина" відмовилася від виборів на Львівщині». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть