Ексклюзивы
пятница, 10 января 2014 20:32

Після розгону Майдану зниклими безвісти залишаються троє осіб - Москаль

Після розгону Майдану зниклими безвісти залишаються троє осіб - Москаль
Фото: sled.net.ua

Троє людей досі залишаються безвісти зниклими після розгону Євромайдану у ніч з 29 на 30 листопада. Про це повідомляє на своїй офіційній сторінці народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль, посилаючись на відповідь МВС на його депутатське звернення.

"З наданого Вами списку безвісти зниклих громадян встановлено місце перебування 26 осіб та 3 залишаються нерозшуканими. У зв'язку з цим прокуратурою Шевченківського району Києва порушено кримінальну справу за фактом безвісного зникнення Бровка Олега, Григорян Інни та Шинкарука Анатолія за ознаками злочинів, передбачених частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство)", – мовиться у листі МВС.

Згідно з повідомленням міліції, кримінальні провадження відправлені до слідчого відділу Шевченківського районного управління головного управління МВС у Києві.

Нагадаємо, близько 4-ї годин ранку 30 листопада минулого року бійці спецпідрозділу "Беркут" жорстоко розігнали людей з майдану Незалежності, що виступали проти призупинення євроінтеграції. Кадри з розгоном Євромайдану шокували українців і світову громадськість. 30 листопада обурені українці почали збиратися на Михайлівській площі. Акції протесту тривають досі.

14 грудня генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що за розгін Євромайдану покарають заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова. Президент Віктор Янукович підписав указ про відсторонення всіх трьох на час проведення розслідування.

А 8 січня Генпрокуратура вручила підозру у перевищенні службових повноважень під час цих подій начальнику одного з управлінь ГУ МВС України в Києві.

Сейчас вы читаете новость «Після розгону Майдану зниклими безвісти залишаються троє осіб - Москаль». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть