воскресенье, 10 июня 2012 11:07

Миколаївські ґвалтівники заслуговують на премію ім. Бандери - комуніст

Миколаївські ґвалтівники заслуговують на премію ім. Бандери - комуніст
Олександр Голуб. Фото: glavred.info

Премія імені Бандери - логічний результат сепаратистських і націонал-фашистських настроїв, процвітаючих на Заході України, вважає народний депутат фракції КПУ Олександр Голуб.

За його словами, в країні вже є гідні кандидати на здобуття премії Степана Бандери: "Першими потрібно нагородити цією премією скандально відомих молодиків-маніяків з Миколаєва, які ґвалтували, душили і спалили Оксану Макар, - зауважив депутат-комуніст, якого цитує сайт КПУ. - Це буде логічно, адже Степан Бандера і ОУН-УПА робили з українцями і поляками те ж саме, що робили ці миколаївські нелюди з нещасною дівчинкою".

Голуб зазначив, що за свідченнями очевидців, бійці УПА з неймовірною жорстокістю вирізали цілі поселення, не шкодуючи жінок і дітей, а іноді й особливо над ними знущаючись.

"Цинізм і жорстокість, гідні профашистів-бандерівців, які теж ґвалтували, душили і палили. А також цинізм львівської влади, яка присвятила премію, тому хто пролив море крові. Думаю, що миколаївські маніяки - найбільш гідні лауреати на цю премію", - сказав депутат.

Сейчас вы читаете новость «Миколаївські ґвалтівники заслуговують на премію ім. Бандери - комуніст». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть