Ексклюзивы
среда, 17 декабря 2008 11:01

Кравчук каже, що Ющенко порушує Конституцію

Колишній Президент Леонід Кравчук вважає, що головування Президента Віктора Ющенко в партії "Народний Союз "Наша Україна" порушує Конституцію.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "День".

"Я відкриваю 103-ю статтю Конституції, де чорним по білому написано: Президент не може займати керівні посади в громадських організаціях", - сказав Кравчук.

На його думку, заяви заступника глави Секретаріату Президента Марини Ставнійчук про те, що Ющенко не порушив у такій ситуації Конституцію й законодавство, є спробою трактувати Конституцію, як вигідно Президентові.

"Виходить Марина Ставнійчук і говорить: ні, думайте так, як говорю я, тому що я так хочу, а щоб я так хотіла, хоче не хто-небудь, а сам Віктор Андрійович Ющенко... читайте в Конституції не те, що там написано, а те, що говоримо ми", - зазначив він.

Він також розкритикував настійні вимоги Ющенка щодо обрання депутата Верховної Ради, члена фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Івана Плюща головою парламенту.

Секретаріат вважає, що головування Ющенка в НСНУ не порушує Конституцію й законодавство.

29 листопада НСНУ обрала своїм лідером Ющенка замість В"ячеслава Кириленка, повідомляють Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Кравчук каже, що Ющенко порушує Конституцію». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи