Ексклюзивы
пятница, 14 августа 2009 16:19

БЮТ просит нардепов ехать с курортов на внеочередную сессию Рады

БЮТ просит нардепов ехать с курортов на внеочередную сессию Рады

Блок Юлії Тимошенко ініціює проведення позачергової сесії Верховної Ради у п"ятницю, 21 серпня.

Про це заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін. Його слова наводить прес-служба блоку на своєму офіційному сайті.

Він повідомив, що необхідні підписи народних депутатів передані до апарату Верховної Ради.

Перший заступник голови фракції БЮТ зазначив, що на порядку денному буде стояти два надзвичайно важливих питання.

Перше – розгляд пропозицій Президента України до Закону "Про внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2009 рік" та деяких інших законів України".

Кожем"якін наголосив, що ухвалення цього закону дозволить забезпечити належне фінансування заходів з підготовки до ЄВРО-2012 та проведення футбольного чемпіонату на достойному рівні.

"Друге питання порядку денного – розгляд пропозицій Президента України до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України", - повідомив Кожем"якін.

За його словами, розгляд цього законопроекту обумовлений необхідністю подальшого вдосконалення його окремих положень, зокрема щодо скорочення терміну президентської виборчої кампанії із 120 до 90 днів.

Gazeta.ua

Сейчас вы читаете новость «БЮТ просит нардепов ехать с курортов на внеочередную сессию Рады». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи